8 Σεπτεμβρίου 2014

Aλέξη, έλα να βάλουμε φωτιά στο κωλόμπαρο!!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Πέρασαν τόσες μέρες από το καουμπολίκι του super Mario με την μείωση των επιτοκίων και η Μέρκελ δεν έχει βγάλει τσιμουδιά. 
Το ίδιο κι Σόιμπλε. Κι όλως περιέργως αυτή η εκκωφαντική σιωπή περνά απαρατήρητη από τα διεθνή ΜΜΕ και ήδη ο Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ είναι έτοιμος να ξεσαλώσει στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης παρέα με τον Καλφαγιάννη-όπως τον παλαιό καλό καιρό-συνοδεύοντας τον νέο αγαπημένο ηγέτη Αλέξη Τσίπρα.
Στον Αλέξη ακουμπάει όλη η «αντιστασιακή» Ευρώπη-δεν είναι τυχαίο ότι ο Μάριο Μόντι, ο μοναδικός ηγέτης που είπε όχι στην Μέρκελ, τον είχε στο πλευρό του στο Κόμο.Ακούγονται ήδη στο βάθος οι μπουζουχτσήδες καθώς καλοκουρδίζουν τα εργαλεία της δουλειάς τους.
Αφού θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε, τουλάχιστο ας το γλεντήσουμε κουφάλες... Οι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Σαμαράς και Βενιζέλος δεν άφησαν στη φαντασία μας κανένα έγκλημα που θα μπορούσαν να διαπράξουν κυβερνήσεις κρατιστών, ώστε να μας φοβίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.Έκαναν ότι χυδαιότερο περνούσε από το χέρι τους.
Ρήμαξαν τον ιδιωτικό τομέα. Ασέλγησαν πάνω του για να διαφυλάξουν το χυδαίο διεφθαρμένο πελατειακό κράτος.

Τους μόνους που ήθελαν συμμάχους σ΄αυτή την βρώμικη δουλειά ήταν οι νταβατζήδες των ΜΜΕ που περιμένουν κούρεμα των θαλασσοδανείων τους και οι δικαστές- εισαγγελείς, οι παχυλοί μισθοί των οποίων τελικώς διεσώθησαν.

Οχι μόνο δεν έκαναν ουδεμία προσπάθεια να μεταρρυθμίσουν το χυδαίο κρατικό μηχανισμό αλλά κλεισμένοι στα πολυτελή γραφεία και στα θωρακισμένα αυτοκίνητά τους, παρέδωσαν την χώρα στις συμμορίες του υποκόσμου της γραβάτας και στους νεοναζί.

Η Ελλάδα των μνημονίων είναι μια διεφθαρμένη ως το μεδούλι χώρα.

Είμαστε στο πάτο με το κεφάλι χωμένο στα σκατά και με την συμμορία των κρατιστών να πουλάει προστασία στην ακίνητη περιουσία των πολιτών.

Τόλμησαν κάτι που δεν συνιστούσε ο Μακιαβέλι στον Ηγεμόνα

-Ποτέ ο Ηγέτης δεν πρέπει να ακουμπά την περιουσία και την γυναίκα των υπηκόων του...

Οι κυβερνήσεις των 4 τελευταίων χρόνων συμπεριλαμβανομένων των σαρδανάπαλων περιπτώσεων τύπου Παπαδήμου, Κουβέλη, Καρατζαφέρη, δεν άφησαν στην φαντασία ένα τρομακτικό σενάριο που θα μπορούσε να υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε το ενδεχόμενο της διακυβέρνησης της χώρας από τον Τσίπρα να μοιάζει εφιαλτικό.

Το αντίθετο. Ακόμη και οι τελευταίοι πλούσιοι της χώρας θέλουν να τελειώνουν μ΄αυτό το μαρτύριο της σταγόνας και να επιταχυνθεί επιτέλους η καταστροφή.

Η καταστροφή είναι μονόδρομος και ευπρόσδεκτη όταν έχεις να κάνεις με τζιχαντιστές του κρατισμού.

Τέτοιες ήταν όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Αρρωστοι, μεγαλομανείς κρατιστές, οι οποίοι ζούσαν για να τους ανοίγουν δρόμο οι τροχονόμοι και οι ζητάδες ώστε να φθάνουν το ταχύτερο στις επαύλεις των βορείων προαστείων που είχαν απαλλοτριώσει από τους παραδοσιακούς αστούς, τις οικογένειες στις οποίες ανήκαν κάποτε σπουδαίες ελληνικές βιομηχανίες.

Η επέλαση του κρατισμού, ο οποίος βρέθηκε στο απώγειό του στη διάρκεια της μεταπολίτευσης έκαψε τα πάντα: Οικογένειες, επιχειρήσεις, χωράφια, ζωές. Και όπως ήταν φυσικό έριξε τη χώρα στα βράχια.

240 δις ευρώ δάνεια έχουμε πάρει τα 4 τελευταία χρόνια. Τα μισά σχεδόν από το συνολικό δημόσιο χρέος που σήμερα αγγίζει τα 400 δις ευρώ. Κι αυτοί οι γαμιόληδες της εξουσίας δεν απέλυσαν ούτε ένα λαμόγιο δημόσιο υπάλληλο, αν εξαιρέσεις τις ταλαίπωρες καθαρίστριες στις οποίες έβγαλαν όλη τη μαγκιά τους.

Στο μεταξύ διέλυσαν τις ζωές εκατομμυρίων εκεί έξω.

Το μόνο που απομένει είναι η ολοσχερής καταστροφή κι αυτή ρε πούστηδες αξίζει να την γλεντήσουμε.

Καλούμε λοιπόν τον Αλέξη Τσίπρα να τα δώσει όλα στη ΔΕΘ με την λογική Μαζί Θα Κάψουμε Το Κωλόμπαρο.

Γιατί μόνο αυτό απομένει: Να διοργανώσουμε ένα μεγάλο πάρτυ, το πάρτυ της καταστροφής και να βάλουμε φωτιά στη χώρα. Μια φωτιά από τη Θράκη ως την Κρήτη. Να την ανάψουμε μόνοι μας-χωρίς την βοήθεια των Τούρκων κι άλλων πρόθυμων γειτόνων. Αυτό είναι η απόλυτη λύση. Να κάψουμε την χώρα και να γίνουμε όλοι μετανάστες. 10 εκατομμύρια μετανάστες δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Αλλά όταν λέμε να την κάψουμε, κυριολεκτούμε. Να γίνει όλη στάχτη. Ούτε ΕΝΦΙΑ, ούτε Εφορίες, ούτε Δικαιοσύνη που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει. 10 εκατομμύρια είμαστε. Μπορούμε να το κάψουμε αποτελεσματικά το κωλόμπαρο με dj τον Ρίζο Ρίζο που ξέρει από κωλόμπαρα. Υπάρχει ρε γαμιόληδες μια καλύτερη λύση από το να κάψουμε τη χώρα και να γίνουμε μετανάστες ελεύθεροι από ENΦΙΑ, ΦΠΑ, Ασφαλιστικά Ταμεία, Χαράτσια κι ότι ανακαλύπτει η νοσηρή φαντασία των αρρωστημένων κρατιστών του πελατειακού κράτους για να μας λεηλατεί;

Ιδια συμμορία δολοφόνων με εκείνες που σκοτώνουν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους.

Τουλάχιστο αυτοί οι δολοφόνοι είναι ούγκανα κι όταν σε σκοτώνουν δεν εκστομίζουν τις παπαριές της Σοφίας Βούλτεψη και των ομοίων της.

Μία είναι η λύση: Nα καεί ολοσχερώς το κωλόμπαρο.

Αν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει αυτό το θεάρεστο έργο, είμαστε μαζί του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: