3 Μαρτίου 2015

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το εκρηκτικό ξεκίνημα των σκυταλοδρομιών από την Καλαμάτα!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1 Μαρτίου 2015 * ΜΑΡΟΥΣΙ 26 Απριλίου 2015 * ΚΟΜΟΤΗΝΗ 17 Μαΐου 2015 * ΙΩΑΝΝΙΝΑ 14 Ιουνίου * ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 13 Σεπτεμβρίου 2015 * ΒΟΛΟΣ 4 Οκτωβρίου 2015 * ΠΕΙΡΑΙΑΣ 25 Οκτωβρίου 2015

Καλαμάτα, 2 Μαρτίου 2015

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να γίνει για τα Βίκος Relays το 2015 από αυτό που έζησαν όλοι όσοι συμμετείχαν ή παρακολούθησαν τις σκυταλοδρομίες δρόμου στην Καλαμάτα. Χιλιάδες κόσμου απόλαυσαν τον πρωτοποριακό αγώνα, που γίνεται για να “υπηρετήσει” τον μαζικό αθλητισμό, όλους τους πολίτες, κάθε ηλικίας και κάθε φύλου.
Τα Street Relays είναι και πάλι εδώ. Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, τα Kalamata Βίκος Relays στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία, που οφείλεται εν πολλοίς στους χορηγούς, υποστηρικτές και συνεργάτες, οι οποίοι αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια από τη… γέννηση της ιδέας να βρεθούν τα Relays στη Καλαμάτα μέχρι και χθες, που πραγματοποιήθηκε ο υπέροχος αγώνας.

Το πρώτο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα της οποίας έγιναν οι σκυταλοδρομίες. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης και οι Αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου, Ελένη Αλιφέρη και Περικλής Μαντάς στήριξαν εμπράκτως τον αγώνα, ενώνοντας τις δικές τους δυνάμεις για την αρτιότερη οργάνωσή του.
Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, έσοδα του οποίου θα δοθούν στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ (Κέντρο Φυσικής & Ιατρικής Αποκατάστασης) Καλαμάτας, το οποίο στήριξε σε υπερθετικό βαθμό τον αγώνα. Άτομα που παρακολουθούν δράσεις του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ συμμετείχαν στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα ζωής με την καθοδήγηση της διοικητικά υπεύθυνης, Ιωάννας Καραμήτρη και επιστημονικά υπεύθυνης, Χριστίνας Μακρίδη.

Πέρα από τα έσοδα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο ονομαστικός χορηγός των Relays, η εταιρεία Βίκος προσέφερε για τις ανάγκες του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ 1500 μπουκάλια νερό, κίνηση ιδιαίτερα σημαντική για το έργο που γίνεται σε αυτό το ίδρυμα.
Η Μητρόπολη Μεσσηνίας ήταν δίπλα σε αυτόν τον αγώνα, συμβάλλοντας υποστηρικτικά με θέρμη και ήταν τιμή όλων η παρουσία του Μητροπολίτη, Σεβασμιώτατου Χρυσόστομου ο οποίος ανήμερα της ημέρας της Ορθοδοξίας έδωσε και το μήνυμα του στον κόσμο για συναδέλφωση, αλληλεγγύη και συνεργασία για το κοινό καλό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ξενοδοχειακές μονάδες που συνέβαλλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτού του αγώνα. Το Elite City Resort και το Horizon Blu στήριξαν εμπράκτως τα Βίκος Relays και ως χορηγοί και ως συνεργάτες στην διοργάνωση, όπως επίσης και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos, το κατάστημα λιπαντικών Total, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Μεσσηνίας και τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καλαμάτας.
Οι αθλητικοί σύλλογοι της Καλαμάτας “Ακρίτας”, “Δαναός” και “Γ.Σ. Μεσσήνης” με τις πολλές συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα προσέφεραν τους αθλητές τους, στηρίζοντας με υπέροχο τρόπο τα Relays.
Το γυμναστήριο “Reaction” εκτός από τις πολλές τετράδες που είχε, προσέφερε στους νικητές έναν μήνα δωρεάν συνδρομή, ενώ σημαντική στήριξη προσέφερε και το “Fitness Center Wellness Club”.
Μεγάλο ευχαριστώ και σε δύο σχολεία. Το 3ο Δημοτικό σχολείο Καλαμάτας με τον διευθυντή του, Τάσο Αργυρόπουλο, συμμετείχε στα Relays με περισσότερα από 150 παιδιά, ενώ και το ιδιωτικό σχολείο του Φώτη Μπουγά ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στο κάλεσμα.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί η εθελοντική προσφορά του Πρότυπου Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Καλαματάς “Διάπλαση”, του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Μεσσηνίας και όλων των εθελοντών που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τόσο άρτια οργανωμένοι οι αγώνες.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, που στηρίζει από πέρυσι τους αγώνες και πλέον θα το κάνει σε μόνιμη βάση, σε όλα τα Relays ανά την Ελλάδα.
Ευχαριστώ και στον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, πρεσβευτή της γαστρονομίας και της οικογένειας στα Βίκος Street Relays, ο οποίος συμμετείχε με τη σύζυγο και τα παιδιά του, αφού μια μέρα πριν είχε διευθύνει άριστα το φιλανθρωπικό Pasta Party στο Yiamas Gastro Bar.

Ο φημισμένος σεφ μαγείρεψε για το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Μεσσηνίας, σε μια εκδήλωση όπου περισσότερα από 200 άτομα προσέφεραν 5 ευρώ, χρήματα που δόθηκαν για την ενίσχυση άπορων οικογενειών.
Πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια και στην Διεύθυνση Τροχαίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για την υποστήριξη και βοήθεια που παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και φυσικά στην τοπική κοινωνία που αγκάλιασε τη διοργάνωση και πήρε τη σκυτάλη γι’ αυτή τη μοναδική γιορτή αγάπης και προσφοράς. 
Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν γίνει γνωστά αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί επικοινωνίας των αγώνων. Τα κανάλια Novasports, η ιστοσελίδα “Sportsfeed.gr”, οι εφημερίδες “Το Βήμα” και τα “Τα Νέα”, που κάλυψαν και πρόβαλαν τον αγώνα με μοναδικό τρόπο σε πανελλήνια εμβέλεια.
Τον ίδιο σημαντικό ρόλο όμως έπαιξαν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που στήριξαν τα Relays όπως οι εφημερίδες “Ελευθερία”, “Θάρρος”, Φωνή, τα τηλεοπτικά κανάλια “ΝΕΤ” και “Μεσόγειος”, η ιστοσελίδα “Sport sto Noto” και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί “Kiss 89”, “Messinia Radio”, “Kanali 20”, “Δίαυλος” και “City 103,8”.

Από το Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: