3 Μαρτίου 2015

Σαμαρά σήκω και φύγε!!! Καλά έκανες και ξεφτιλίστηκες!!!

ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΣΑΜΑΡΑTου Αριστοτέλη Βασιλάκη
Καζάνι που βράζει είναι η ΝΔ καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και της βάσης ΑΠΑΙΤΟΥΝ την εδώ και τώρα καρατόμηση του Σαμαρά από την προεδρία του κόμματος. Οι καραμανλικοί είναι έξαλλοι με τη στάση του ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ αρχηγού της ΝΔ, καθώς και των Σαμαροφυλάκων του… Μάλιστα η στάση των τελευταίων διευρύνει το χάσμα ανάμεσα σε Καραμανλικούς και Σαμαρικούς…  Οι τελευταίοι αφού αθώωσαν τα διαχρονικά εγκλήματα ΠΑΣΟΚ στην μεταπολίτευση, ουκ ολίγες φορές αναφέρουν με δηλώσεις τους τις ευθύνες Καραμανλή για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, δίνοντας επιχειρήματα στον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο, να εξακολουθούν να κομπάζουν αλαζονικά!!!
Συγκεκριμένα, στη Συγγρού φτάνουν δημόσια τα μηνύματα των στελεχών της ΝΔ για παραίτηση του Αντώνης Σαμαρά. Σχεδόν σε καθημερινή βάση βουλευτές σε δηλώσεις τους επισημαίνουν την ανάγκη παραίτησης του κ. Σαμαρά και εκλογή νέου προέδρου.
Ο Σαμαράς αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος "κωλοτούμπας" της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας. Ο -δήθεν- αντιμνημονιακός, που στηλίτευε το ΠΑΣΟΚ επειδή -όπως έλεγε ακολουθούσε "λάθος συνταγή" , αυτός που διατράνωνε σε όλα τα ΜΜΕ "εμείς δεν συμπράττουμε σε λάθος συνταγή" αποκλείοντας με αυτό τον τρόπο κάθε συζήτηση για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, στην συνέχεια «αθώωσε» με την στάση του, όλους εκείνους που έφεραν το ΔΝΤ στην Ελλάδα και υπέγραψαν με την στάση τους την εθνική υποδούλωση στους τοκογλύφους δανειστές!
Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ αρχηγός της ΝΔ που όσο ήταν αντιπολίτευση δήλωνε με στόμφο «οι μάσκες έπεσαν» και «μόνη λύση οι εκλογές»,  εν μία νυκτί έκανε στροφή 180 μοιρών προσφέροντας άπλετο χρόνο στο ΠΑΣΟΚ για να ξεπλύνει τις αμαρτίες του και τους δανειστές να δέσουν χεροπόδαρα την χώρα μας…
Στην αρχή συνεργάστηκε με την μνημονιακή Κυβέρνηση Παπαδήμου, αυτή η οποία αποτέλεσε το πλυντήριο όλων των αποφάσεων της άθλιας Κυβέρνησης Παπανδρέου! Συνεργάστηκε με τα Σημιτικά απωλιθώματα, τα οποία έβαλαν την χώρα μας στο ευρώ, με εντελώς πλασματικά στοιχεία… Ο Σαμαράς σαν καλό-υποτακτικό παιδί, έστειλε ακόμα και επιστολή... νομιμοφροσύνης προς τους σύγχρονους εκβιαστές-δανειστές μας, δηλώνοντας ότι θα τηρήσει στο ακέραιο τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου!!!
Αυτοεξευτιλίστηκε, αλλά το χειρότερο είναι με τις ενέργειές του ταπείνωσε την υπερηφάνεια ολόκληρου του ελληνικού λαού και παράλληλα έσυρε την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στα τάρταρα! Η ΝΔ επί των ημερών του έπεσε σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά εξαιτίας των παλινωδιών του Σαμαρά.
Ο πολιτικός-πιρουέτα διέγραψε την Μπακογιάννη επειδή ψήφισε το Μνημόνιο 1 και τον Πάνο Καμμένο επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του Μνημονίου 2, στη συνέχεια ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας, κάνοντας την εμμονή του πραγματικότητα, σε βάρος του ελληνικού λαού!!! Το τίμημα της πρωθυπουργίας Σαμαρά, η οποία αποτέλεσε την Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το κλεφτοΠΑΣΟΚ και τους τοκογλύφους δανειστές, ήταν 5000 αυτοκτονίες Ελλήνων… Οι παράπλευρες απώλειες για την ικανοποίηση του άρρωστου εγωισμού του ενός ανδρός… Πολιτικοί ακροβατισμοί, τους οποίους αδυνατεί να ερμηνεύσει ακόμη και ψυχίατρος!
Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ αρχηγός της ΝΔ, ο ενοικιαστής της Συγγρού, ο αφού η βάση της κεντροδεξιάς παράταξης ουδέποτε απεδέχθη το απολωλός πρόβατο, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 και έφερε πίσω το κλεφτοΠΑΣΟΚ αποτέλεσε μια ακόμα θλιβερή πολιτική εκδοχή  της μεταπολίτευσης -ίσως και χειρότερη-του Παπανδρέου…
Σαμαρά σήκω και φύγε! Καλά έκανες και ξεφτιλίστηκες εσύ, δεν χρειάζεται όμως να υποφέρει ο λαός και από σένα. Αρκετά βασανίστηκε από τον Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: