26 Ιουνίου 2015

Έλληνες ψηλά το κεφάλι-Δεν θα αφήσουμε τα γεράκια της δύσης να μας κατασπαράξουν!!!


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ TUSK:
O ελληνικός λαός δεν είναι παιγνίδι

Να μην υποτιμά πού μπορεί να φτάσει ένας λαός όταν αισθανθεί ταπεινωμένος φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Donald Tusk όταν άκουσε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να του λέει "Game is Over" στη Σύνοδο Κορυφής.Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Έλληνας πρωθυπουργός απάντησε στον Tusk:  
"Η Ελλάδα έχει 1,5 εκατομμύρια ανέργους, 3 εκατομμύρια φτωχούς και χιλιάδες οικογένειες που ζουν χωρίς εισόδημα –μόνο με τη σύνταξη των παππούδων. Δεν είναι παιχνίδι". 

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι "έχει καταθέσει προτάσεις και ότι, δυστυχώς, "οι προτάσεις των Θεσμών αντανακλούν τις πιο ακραίες θέσεις που εκφράζονται από το ΔΝΤ". Επεσήμανε, μάλιστα, στον Tusk, ότι το κείμενο της ελληνικής κυβέρνησης δεν διαφέρει καθόλου από το προηγούμενο πρόγραμμα. "Είμαι αποφασισμένος", συνέχισε, "για μεταρρυθμίσεις σε ασφαλιστικό, κατάργηση πρόωρων συντάξεων, ενοποίηση ταμείων". Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε επίσης για ριζική μεταρρύθμιση τον Οκτώβριο. "Ο ιστορικός του μέλλοντος, μετά την πρότασή μας, δεν πρόκειται να κατανοήσει γιατί δεν ήρθαμε σε συμφωνία", είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: