24 Αυγούστου 2015

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ… ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
Στην περίοδο της επάρατης Μεταπολίτευσης και ιδιαίτερα τη δεκαετία του ΄80 (ΠΑΣΟΚ-Ανδρέα Παπανδρέου) συντελέσθηκε η απόλυτη αποβιομηχάνιση της χώρας. Αυτά τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης παράχθηκε ένας άγριος διωγμός της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που ήταν και ο κινητήριος μοχλός της βιομηχανίας που έδινε χιλιάδες θέσεις εργασίας σε Έλληνες. Θέσεις εργασίας όμως, που δεν περιχαράκωναν την ψήφο του πολίτη στη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Ενώ, αντίθετα η θέση στο Δημόσιο εξασφάλιζε την “παγιοποίηση” της ψήφου και συνέβαλε στις μεγάλες πλειοψηφίες που έδιναν αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Πρωταρχικό λοιπόν, μέλημα των δυο αυτών κομμάτων, η δημιουργία του μεγαλύτερου κράτους δημοσίων υπαλλήλων στην Ευρώπη.
Ενός κράτους δυσκίνητου, ενός κράτους τεμπέληδων κομματικών καλοπερασάκηδων. Ενός κράτους, που λειτουργούσε όπως το τρένο της δεκαετίας του ΄50, ο γνωστός Μουτζούρης και τις μηχανές του τις κινούσε ο άκρατος Συνδικαλισμός των μόνιμων κομματικών εγκάθετων.  
Αλλ΄ όμως αυτά τα δυο κόμματα Εξουσίας συνέχισαν το έγκλημά τους με θύμα την ελληνική Κοινωνία, και κατά τη δεκαετία του ΄90, όταν και άνοιξαν την Κερκόπορτα και συνέρευσαν στην Πατρίδα μας εκατοντάδες – χιλιάδες μετανάστες, τάχατες για να ανορθώσουν την ελληνική οικονομία κάνοντάς την πιο παραγωγική. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, οι παραγωγοί μας ξέμαθαν να καλλιεργούν την ελληνική γη, την οποία καλλιεργούσαν πλέον, μετανάστες κυρίως από την Αλβανία. Κι όταν άρχισαν να καταφθάνουν και οι επιδοτήσεις από την ΕΟΚ, τότε οι αγρότες μας έγιναν τρόφιμοι των καφενέδων και των πορνείων που ήκμαζαν στις πόλεις της ελληνικής Επαρχίας.
Το αποτέλεσμα λοιπόν, τέτοιων καταστροφικών πολιτικών από τα δυο κόμματα Εξουσίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), ήταν η υπαγωγή μας στα εγκληματικά για την Πατρίδα μας Μνημόνια. Τα οποία είναι το αποτέλεσμα του άκρατου και αλόγιστου δανεισμού προς χάρη της συντήρησης αυτού του κομματικού κράτους. Και από την απόλυτη ευμάρεια των δεκάδων τραπεζικών δανείων – όταν οι τράπεζες παρακαλούσαν τον πολίτη με την επίδειξη και μόνο της ταυτότητάς του να πάρει δάνειο πάσης φύσεως - από όπου οι νεοέλληνες απέκτησαν καταναλωτικά αγαθά τα οποία ξεπερνούσαν το μπόι τους, φθάσαμε στην άλλη όψη του νομίσματος, της απόλυτης καταστροφής της μεσαίας αστικής τάξεως, της ραχοκοκαλιάς της κοινωνίας μας.  
Ωστόσο, το κερασάκι της ολοκληρωτικής καταστροφής της Ελλάδας μας μπήκε στο 2015 με την κατά χιλιάδες “κατάληψη” των ελληνικών νησιών του Αιγαίου πελάγου μας από μετανάστες εμπόλεμων ζωνών. Η Κως, η Μυτιλήνη και άλλα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας, εν μέσω της τουριστικής περιόδου, δέχονται “εχθρική” επίθεση. Πολιορκούνται από τους μετανάστες τα Δημαρχεία, τα Αστυνομικά Τμήματα και η επιχειρηματικότητα πάει στα τάρταρα. Αυτό το χρονικό διάστημα που οι νησιώτες μας καθώς και η ελληνική οικονομία περίμεναν πρόσκαιρα να ανακάμψουν, αυτή την ίδια ώρα περιμένουν τις αποφάσεις μιας ανύπαρκτης ελληνικής κυβέρνησης που το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι αυτήν την ώρα, είναι να βγάζει “κρουαζιέρα” τους μετανάστες με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Όπως επίσης, να κατασκευάζει πολυτελή κέντρα φιλοξενίας με όλες τις ανέσεις (κλιματισμό, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ) για τους μετανάστες στην περιοχή του Ελαιώνα. Όταν το ίδιο αυτό κόμμα – ΣΥΡΙΖΑ – απέτρεψε την ευρύτερη ανάπλαση της περιοχής με την δημιουργία του γηπέδου του Παναθηναϊκού, γιατί τάχατες η περιοχή είχε κορμοράνους και έπρεπε να προστατευθούν. 
Αλήθεια, πότε αυτό το ανθελληνικό κράτος ενδιαφέρθηκε για τους χιλιάδες άστεγους συνέλληνες, απόρροια της δικής του εγκληματικής πολιτικής; Θυμηθείτε πόσο χρονικό διάστημα χρειάσθηκε αυτή η Πολιτεία για να αποκαταστήσει σε κοντέινερ σεισμόπληκτους συνέλληνες!! Πότε ενδιαφέρθηκε για τις χιλιάδες συνελλήνων των οποίων οι οικογένειες, απόρροια των Μνημονιακών πολιτικών, διαλύθηκαν και δεν έχουν ένα πιάτο φαί για τους ίδιους και τα άλλα μέλη της οικογένειάς τους; Βέβαια όταν κάποιοι από εμάς, καταγράφαμε χρόνια ολόκληρα την ωμή πραγματικότητα, μας κατηγορούσαν και μας προσέδιδαν διάφορους επιθετικούς προσδιορισμούς, όπως ακροδεξιοί, ξενοφοβικοί, ρατσιστές κλπ. 
Αλλά από αυτήν την “μαζική κατάληψη” των νησιών μας, είναι επακόλουθο να πλήττεται τραγικά ο Τουρισμός μας, που είναι η μόνη βαριά βιομηχανία που μας έχει απομείνει. Που είναι το αποτέλεσμα της φιλευσπλαχνίας του Παντοδύναμου Θεού μας που απλόχερα μας πρόσφερε αυτή την ευλογημένη γη και το απέραντο γαλάζιο των θαλασσών μας. Καθώς επίσης, και της ανεκτιμήτου πολιτιστικής περιουσίας που μας άφησαν παρακαταθήκη οι αρχαίοι πρόγονοί μας!! Η ελληνική Πολιτεία και οι Έλληνες ιδιοκτήτες τουριστικών περιοχών είναι οι εντεταλμένοι διαχειριστές αυτών των κληροδοτημάτων και από ότι φαίνεται είναι ανίκανοι να τη διαχειριστούν προς γενικότερο όφελος της ελληνικής οικονομίας. Και όσον αφορά την κυβέρνηση των “προοδευτικούληδων” της αριστεράς και ιδιαίτερα της Αναπληρώτριας Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου, του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκου Βούτση και του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού Τάσου Κουράκη, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Όμως, από την ελληνική επιχειρηματικότητα, ιδιαίτερα σήμερα σε εποχή οικονομικής κρίσεως, θα περιμέναμε περισσότερο επαγγελματισμό και μεγαλύτερη ευαισθησία και ευθυκρισία του προϊόντος που διαχειρίζονται. Πιο συγκεκριμένα: 
Αναγνώστης, μας ενημέρωσε πως έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο (όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεσή μας εάν ζητηθούν από τους αρμόδιους φορείς) στην Αγία Μαρίνα Αίγινας (60 ευρώ το δίκλινο). Το δωμάτιο “κρατήθηκε” μέσω της διαδικτυακής σελίδας booking.com κατόπιν της ενημέρωσης που προσφέρει το εν λόγω ξενοδοχείο με φωτογραφικό υλικό. Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα απείχε πολύ από το διαφημιζόμενο φωτογραφικό υλικό.

Ωστόσο, εγείρονται πολλά ερωτήματα ειδικότερα προς τον ΕΟΤ και γενικότερα προς την Πολιτεία για το πώς παρέχεται η άδεια λειτουργίας αυτών των τουριστικών καταλυμάτων. Υπάρχουν αρμόδια κλιμάκια ελέγχων του ΕΟΤ αφ΄ ότου  δοθεί η άδεια και αν ναι, κάθε πότε πραγματοποιούνται αυτοί οι έλεγχοι; Δεν είναι υποχρεωμένος ο ΕΟΤ να προστατεύει τον τουρισμό μας μέσω συχνών ελέγχων των καταλυμάτων; Δεν είναι υποχρεωμένη η Πολιτεία να προστατεύει αυτή τη βαριά βιομηχανία μας, ελέγχοντας το έργο του ΕΟΤ με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς; 
Συμπερασματικά: 
Η ελληνική κυβέρνηση είναι ανήμπορη να προφυλάξει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος μας και,
Η Πολιτεία και σε πολλές περιπτώσεις η κακή αντίληψη της επιχειρηματικότητας που αποβλέπει στο γρήγορο και ανέξοδο κέρδος, διαλύουν και τον τελευταίο πυλώνα εισροής εσόδων στα κρατικά ταμεία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: