2 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόγραμμα παρεμβάσεων του ΚΚΕ εν όψει των εκλογών, με θέμα: «Τους δοκίμασες… Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», την Πέμπτη και την Παρασκευή 3 και 4 Σεπτεμβρίου!

Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες παρεμβάσεις εν όψει των εκλογών, με θέμα «Τους δοκίμασες… Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», την Πέμπτη και την Παρασκευή 3 και 4  Σεπτέμβρη: 
Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη:
Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αντώνη Κατσά, θα περιοδεύσει στου Χανδρινού, στις 19:00 το απόγευμα. 

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σαράντο Κουκούμη, θα περιοδεύσει στα χωριά Αυλώνα, Σιδηρόκαστρο και Πλατάνια, στις 19:00 το απόγευμα. 


Στην Καλαμάτα, στο Κουζινάκι καθ’ οδόν, στην οδό Λακωνικής, στις 20:30 θα γίνει ομιλία – συζήτηση, από τον Παναγιώτη Κουφαλάκο.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κώστα Ρεϊτζόπουλο, θα περιοδεύσει στα χωριά Καλλιρόη, Βασιλικό, Κόκλα και Δώριο, στις 19:00 το απόγευμα. 

Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη:

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σαράντο Κουκούμη, θα περιοδεύσει στα χωριά Αρμενιοί, Σπηλιά και Φαρακλάδα, στις 19:00 το απόγευμα. 

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αγγελική Ζαφείρη, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Μεσσήνης, στις 19:00 το απόγευμα. 

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Στέλλα Χρηστέα, θα περιοδεύσει στην Πύλο, στις 19:00 το απόγευμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: