1 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ν.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ Ο.Μ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Με την κατάθεση του 3ου Μνημονίου η Κυβέρνηση επισφράγισε με τον πιο επίσημο τρόπο τη μνημονιακή της μετάλλαξη. Καμιά κοινοβουλευτική πλειοψηφία και μεθόδευση δεν μπορεί να νομιμοποιήσει τις πολιτικές που καταδίκασε ο ελληνικός λαός και η νε¬ο-λαί¬α μας με το συγκλονιστικό «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος. 
Μετά από πα¬ρα¬βιά¬σε¬ις του προ¬γράμ¬μα¬τος του ΣΥ¬ΡΙ¬ΖΑ, μετά την επι¬λο¬γή του νέου σκλη¬ρού μνη¬μό¬νιου, μετά την ωμή πα¬ρα¬βί¬α¬ση της από¬φα¬σης της ΚΕ για έκτα¬κτο συ¬νέ¬δριο, που ει¬ση¬γή¬θη¬κε ο ίδιος ο Πρό¬ε¬δρος, στην ουσία ο ΣΥ¬ΡΙ¬ΖΑ κα¬ταρ¬γή¬θη¬κε με ευ¬θύ¬νη του Προ¬έ-δρου και της ηγε¬τι¬κής ομά¬δας του Μα¬ξί¬μου.
Επειδή παραμένουμε πιστοί στις αρχές, τις συνεδριακές θέσεις, το πρόγραμμα και την αγωνιστική διαδρομή του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμαστε να υποστηρίξουμε τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ στη μνημονιακή του μετάλλαξη.

Εμείς οι υπογράφοντες,  αναπληρωματικά μέλη της Ν.Ε Μεσσηνίας και  συντονιστές των Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ, θέλουμε δημόσια να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας και τους συντρόφους μας ότι η πο¬λι¬τι¬κή μας αξιο¬πρέ¬πεια μάς οδη¬γεί στην πα¬ραί¬τη¬σή μας από μέλη και στε¬λέ¬χη του ΣΥ¬ΡΙ¬ΖΑ.
Δηλώνουμε  ότι:
Θα συνεχίσουμε μαζί με τον κόσμο της Αρι¬στε¬ράς και των κι¬νη¬μά-των να αγωνιζόμαστε για να κρα¬τη¬θούν ζω¬ντα¬νές οι αρι¬στε¬ρές και ρι¬ζο-σπα¬στι¬κές πα¬ρα¬δό¬σεις του λαού μας.
Προσχωρούμε στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ για να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός πλατιού, αντιμνημονιακού μετώπου, που θα παλέψει για την ακύρωση των μνημονίων, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το σταμάτημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και τη μέχρι τέλους υπεράσπιση του «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού.
 Δηλώνουμε "παρών" στην κοινωνία και στα κινήματα!
Τα πα¬ραι¬τη¬θέ¬ντα αναπληρωματικά μέλη της Ν.Ε.:
Βρεττός Στάθης
Κανέλης Γεώργιος
Κουβάτσης Θεοδόσης 
Κουλουμπίνης Ιωάννης (Συντονιστής Ο.Μ Ανατολικής πόλης Καλαμάτας)
Μπέη Νίκη (Συντονίστρια Ο.Μ Κεντρικής πόλης Καλαμάτας)
Παναγιωτοπούλου Γεωργία
Πλακονούρη – Βρεττού Σίσσυ 
Πράττης Δημήτρης 
Φωτεινάκης Αναστάσιος (Συντονιστής Ο.Μ. Νοτιοανατολικής Πυλίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: