25 Νοεμβρίου 2015

Πανικός στην Τουρκία υπό το φόβο Ρωσικής επίθεσης για αντίποινα!!!

Δεν είναι καθόλου ρόδινα τα πράγματα για την Τουρκία. Η Ευρώπη την βλέπει πλέον με απέχθεια, η Γερμανία έχει λουφάξει, το ΝΑΤΟ ήταν απολύτως υποτονικό όταν πριν λίγους μήνες απειλούσε ακόμα και με χρήση βίας την Ρωσία σε περίπτωση «παραβίασης» των τουρκικών συνόρων, ενώ ο Ομπάμα κράτησε ίσες αποστάσεις τονίζοντας μάλιστα ότι προηγείται ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας.

Αυτό έχει προβληματίσει σοβαρά την τουρκική ηγεσία που πίστευε οτι με αυτή την κίνηση θα έστρεφε την προσοχή όλων στον Βορά για να σώσει τους ισλαμοφασίστες της.
Αυτό που κατάφερε είναι το ακριβώς αντίθετο. Μετά και την δολοφονία των πιλότων από τους «μετριοπαθείς» ισλαμοφασιστες, η Ρωσία μαζί με τις Συριακές δυνάμεις, Σιίτες μαχητές και πιθανότατα Κούρδους θα λιώσουν κυριολεκτικά κάθε θύλακα ισλαμιστών. Τους τσέτες της Τουρκίας δηλαδή.
Παράλληλα ο οικονομικός πόλεμος απεναντι στην Τουρκία θα ειναι πρωτοφανής, δεν θα υπάρξει ρούβλι στην τουρκια τις επόμενες εβδομάδες. Εώς ότου έλθει η στιγμή για το συντριπτικό χτύπημα όπως περιγράψαμε νωρίτερα. Αυτό που η Τουρκία «will not even see it coming» όπως γλαφυρά περιέγραψε δυτικός αναλυτής νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: