9 Νοεμβρίου 2015

Επίσκεψη Γεωργιάδη στη Μεσσηνία: Ο Νίκας "λιβάνιζε" τον Άδωνι και αυτός τον Σαμαρά!!! (βίντεο)

Επίσκεψη Γεωργιάδη στη Μεσσηνία: Ο Νίκας "λιβάνιζε" Αδωνι και αυτός το Σαμαρά (βίντεο)
Τα "λιβανίσματα" συνεχίστηκαν από τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος θέλοντας να επιβεβαιώσει το άτυπο χρίσμα από το σαμαρικό μπλοκ,  χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον πιο πετυχημένο πρωθυπουργό. Από τα "λιβανίσματα" δεν έλειπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς ο οποίος φρόντισε να μην έχει σε αυτή την επίσκεψη ανειλημμένες υποχρεώσεις ως αντιπεριφερειάρχης, όπως στην αντίστοιχη επίσκεψη Μεϊμαράκη, αλλά αντίθετα ήταν διαρκώς στο πλευρό του Αδωνι Γεωργιάδη.

“Αν με βγάλετε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο Τσίπρας δεν θα ξανακοιμηθεί τα βράδια” διαβεβαίωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας προχθές Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο γεμάτο κόσμο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου στην Καλαμάτα, στην οποία έφθασε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παράλληλα υποσχέθηκε “σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά και σκληρή πολιτική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που μέσα σε ένα δεκάμηνο πισωγύρισε δραματικά την Ελλάδα η οποία ήταν έτοιμη να βγει από το μνημόνιο. Είμαι ο μόνος από τους υποψήφιους που θα συγκρουστώ με την Αριστερά” είπε χαρακτηριστικά.
Λίγο νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, δεσμεύτηκε για αλλαγές στη νοοτροπία και τον τρόπο που πολιτεύεται η Ν.Δ., όπως επίσης ότι θα εκσυγχρονίσει και θα ανοίξει το κόμμα στον κόσμο:
“Θέλω να φτιάξω μια σύγχρονη και μοντέρνα Νέα Δημοκρατία, που θα δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους” τόνισε, επισημαίνοντας την ίδια στιγμή ότι “αν δεν αλλάξει η Ν.Δ., θα οδηγηθεί στην παρακμή. Είναι απαραίτητη η αλλαγή στην ηγεσία της”.
ΕΚΘΕΙΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ
Ο Α. Γεωργιάδης, στην ομιλία του, εκθείασε όχι λίγες φορές τον Μεσσήνιο πρώην πρωθυπουργό και τέως πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος -όπως είπε- “παρέλαβε το 2012 μια χώρα σε διάλυση και όταν τον έριξε ο Τσίπρας, η χώρα ήταν μόλις ένα βήμα από την έξοδο από το μνημόνιο και την επανείσοδό της στις αγορές”.
Παραδέχθηκε την ίδια στιγμή όμως ότι στα αρνητικά της Ν.Δ. χρεώνεται η αδυναμία της να επικοινωνήσει στον κόσμο όλα όσα είχε κατορθώσει, “με συνέπεια οι Ελληνες παρασυρμένοι από έναν πολιτικό τυχοδιώκτη να ρίξουν μια κυβέρνηση που δούλευε νυχθημερόν”.
“Η Αριστερά κάνει ό,τι θέλει στην Ελλάδα” συνέχισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., μιλώντας για “ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς” τα τελευταία 40 χρόνια με ταυτόχρονη απαξίωση και δίωξη των δεξιών Ελλήνων. Εξαπέλυσε δε, σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, αποδίδοντάς του ανικανότητα στη διακυβέρνηση, αλλά και ανέφικτες υποσχέσεις που -όπως είπε- διαψεύδονται τώρα με τον χειρότερο τρόπο για τον ελληνικό λαό, ο οποίος υποχρεώνεται να υποστεί ένα ακόμα εξαιρετικά σκληρό μνημόνιο, που πλήττει κυρίως τη μεσαία τάξη και τους αγρότες: “Μετά τον Τσίπρα φοβούμαι ότι δύσκολα θα βρίσκεται άνθρωπος που θα δηλώνει ΣΥΡΙΖΑ” είπε χαρακτηριστικά.
ΜΑΝΤΑΣ: «ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ»
Τον Α. Γεωργιάδη, τόσο στη συνέντευξη, όσο και στην ομιλία του, προλόγισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. Περικλής Μαντάς, δηλώνοντας “ιδιαίτερα ευτυχής που συμμετείχα με την υπογραφή μου στην υποψηφιότητά του”, θυμίζοντας παράλληλα στον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος ότι βρίσκεται “στην πατρίδα ενός από τους πιο πετυχημένους πρωθυπουργούς της Ελλάδας, του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δικαιώνεται, όσο περνά ο χρόνος”.
Προλόγισε, επίσης, πριν την ομιλία στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας που χαρακτήρισε τον Α. Γεωργιάδη “ευεργέτη” του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, τόσο για το θέμα του Λιμενικού Ταμείου που πέρασε στη δικαιοδοσία του δήμου, όσο και για την παραχώρηση του κτηρίου της Καρδιολογικής Κλινικής του παλιού Νοσοκομείου, το οποίο μετασκευάστηκε σε Δημαρχείο.
«ΒΑΡΩΝΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ Η Ν.Δ.»
“Θέλουμε μια Ν.Δ. ανοιχτή” είπε στη συνέχεια ο με καταγωγή από το Ζευγολατιό γιατρός Γιάννης Χρονόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και πρώην αντιπρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για στεγανά στη Νέα Δημοκρατία, την οποία χαρακτήρισε “βαρωνάτο” και “Βατικανό”, όπου “πρόσβαση έχουν μόνο οι πάπες και οι καρδινάλιοι”, προσθέτοντας ότι ο Α. Γεωργιάδης με την υποψηφιότητά του “σπάζει τις κλειδωμένες πόρτες”.
Από την πλευρά του, ο Τάσος Καλαμπόκης, πρόεδρος του συλλόγου “Αντάμωμα των Πελοποννησίων” και επί σειρά ετών πρόεδρος στον Σύλλογο Μεσσηνίων Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι “ο επιχειρηματικός κόσμος στηρίζει τον Α. Γεωργιάδη”.
Μεταξύ των παρισταμένων στη χθεσινή ομιλία του υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ. ήταν ο πολιτευτής Μίλτος Χρυσομάλλης, κι ακόμα η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αντωνία Μπούζα και Απόστολος Γκούνης, ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, οι αντιδήμαρχοι Οιχαλίας Στάθης Μαργαρίτης και Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Δαρσακλής, ο πρόεδρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας Δημήτρης Πολίτης, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων οι Σωτήρης Μιχαλόπουλος (Καλαμάτας), Γιώργος Αθανασόπουλος (Μεσσήνης), Γιάννης Παπαδόπουλος (Οιχαλίας), ο πρώην δήμαρχος του τ. Καποδιστριακού Δήμου Ανδανίας Γιώργος Διαγούπης, οι πρώην νομαρχιακοί σύμβουλοι Κυριάκος Γιαννόπουλος, Γιώργος Κυριακόπουλος και Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Καλαμάτας Κώστας Αθανασόπουλος, Αργύρης Κουδούνης και Ντίνος Τσερώνης, ο πρόεδρος της ΣΥΚΙΚΗΣ Παναγιώτης Παπαγεωργίου κ.α.
ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
Χθες Κυριακή, ο Α. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα με τον οποίο, στη συνέχεια, παρακολούθησε τη λειτουργία στον εορτάζοντα ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.
Ακολούθως, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Πύλο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, ενώ στη συνέχεια -ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Μεσσηνία- επισκέφθηκε αργότερα την Κυπαρισσία.

Γράφτηκε από τον  /https://www.eleftheriaonline.gr/local/politiki/kommata/item/81095-georgiadis-messinia

Δεν υπάρχουν σχόλια: