10 Νοεμβρίου 2015

Χαμός στο διαδίκτυο - Είναι... εξωγήινοι;

Χαμός στο διαδίκτυο- Είναι... εξωγήινοι; (Βίντεο και φωτό)
Χαμός προκλήθηκε στο διαδίκτυο από φωτογραφία που ανέβηκε στο reddit και δείχνει ένα πλάσμα το οποίο κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τί ακριβώς είναι!Σύμφωνα με την Mirror ο χρήστης που ανέβασε την φωτογραφία του πλάσματος έγραψε στη λεζάντα: «Η αδερφή του φίλου μου βρήκε αυτό το πλάσμα στην αυλή της... Υπάρχει κάποιος που έχει ιδέα τι μπορεί να είναι; San Jose CA».

Τότε οι υπόλοιποι χρήστες ενώ προσπαθούσαν να δώσουν μια εξήγηση άρχισαν να εικάζουν ότι πρόκειται για... εξωγήινοόμως ένας βιολόγος που παρακολουθούσε εκείνη την ώρα την συζήτηση τους απάντησε ότι δεν μπορεί να δώσει καμία σαφή απάντηση. 

«Βρέχει» UFO και στην Ισπανία!

Την ώρα που η γυναίκα προσπαθούσε να καταλάβει τί είναι αυτό που βρήκε στην αυλή της, στην Ισπανία οι κάτοικοι του χωριού Calasparra βρήκαν μια μυστηριώδη μαύρη μπάλα για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα.
Την 20 κιλών μπάλα βρήκε ένας χωρικός και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές οι οποίες προσπαθούν να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Πάντως σύμφωνα με την Mirror εικάζεται ότι οι εν λόγω μπάλες είναι τα συντρίμμια από ένα παλιό διαστημικό πύραυλο για τον οποίο ο Ευρωπαϊκός οργανισμός Διαστήματος είχε προειδοποιήσει πως μέρη του θα μπορούσαν να πέσουν στη Γη γύρω στις 14 Νοεμβρίου...
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: