4 Φεβρουαρίου 2016

Kαλαμάτα αυτή την ώρα-Οι αγρότες με τα τρακτέρ κατέλαβαν την κεντρική πλατεία της πόλης και απέκλεισαν τους γύρω δρόμους!!!

Οι αγρότες απαιτούν την απόσυρση του καταστροφικού νομοσχεδίου για το φορολογικό και το ασφαλιστικό και θέτουν θέμα διαλόγου από μηδενική βάση!!!
Οργισμένοι οι αγρότες και σε έξαλλη κατάσταση κατέλαβαν με τα τρακτέρ την κεντρική πλατεία της πόλης και απέκλεισαν τους γύρω δρόμους.Στην περιοχή αυτή επικρατεί πανδαιμόνιο από τα κορναρίσματα και οι μαύρες σημαίες συμπληρώνουν το παζλ της μεγάλης αυτής κινητοποίησης ενάντια στα καταστροφικά μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΑΖΑΝΕΛ και η οποία εισπράττει την οργή όχι μόνο των αγροτών αλλά και όλων των επαγγελματικών κλάδων. 

Βλέποντας το θέμα αυτό κανείς πανελλαδικά, αντιλαμβάνεται ότι ο Τσίπρας και η παρέα του έχουν πρωτίστως χάσει την δεδηλωμένη του συνόλου του Ελληνικού λαού. Οι μέρες της κυβέρνησης του φαίνονται μετρημένες και θα πέσει σαν σάπιο μήλο, όπως σάπια και βρώμικη ήταν η πολιτική εξαπάτησης του Ελληνικού λαού. Δεν πάει άλλο.Να φύγουν εδώ και τώρα και να πάνε στον αγύριστο όπως πήγαν και άλλοι μνημονιακοί...!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια: