27 Απριλίου 2016

Μεσσηνία:Επίσκεψη στο σφαγείο της Αντιπεριφερειάρχη Ελένης Αλειφέρη-Καραθανάση

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 27-4-2016, η Αντιπεριφερειάρχης κα Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση συνοδευόμενη από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και τον προϊστάμενο του Τμήματος Κτηνιατρικής της Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Βασιλόπουλο Κωνσταντίνο και κ. Παπαδόπουλο Περικλή , πραγματοποίησε επίσκεψη στο σφαγείο που βρίσκεται στη Π.Ε. Μεσσηνίας. 
Παρόντες ήταν οι κτηνίατροι της Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Σαρδέλης Δημήτριος και η κα Κωταντούλα Μαρία με τους οποίους συζήτησαν για τον υγειονομικό έλεγχο που διενεργούν στα ζώα πριν λάβουν την έγκριση για να δοθούν για σφαγή και κατανάλωση, καθώς και για την υγειονομική ασφάλεια των πολιτών.
Στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π. Ε . Μεσσηνίας , θα παρέχουν και φέτος υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι οποίες εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία της αγοράς και την προστασία των καταναλωτών, παρά την υποστελέχωση τους . Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και ιδιαίτερα τους κτηνιάτρους για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επιδεικνύουν, ξεπερνώντας τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, εργαζόμενοι συχνά πέραν του ωραρίου τους και τους ευχήθηκε «Καλό Πάσχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: