18 Μαΐου 2016

Αγνώριστος ο Ολυμπιακός στον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-2

Πολλά τα παράπονα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την οργάνωση του τελικού του κυπέλλου, αφού μιλούν για... ντου οπαδών και αγωνιστική απραξία με ευθύνη του Σταύρου Κοντονή.
Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε... αγνώριστος στο ΟΑΚΑ στον τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με 1-2, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του νταμπλ. 
Τα παράπονα από την πλευρά των ερυθρόλευκων είναι πολλά, τόσο για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο όσο και για το διάστημα που πέρασε μέχρι να γίνει το ματς.

Χαρακτηριστικά ο εκνευρισμός είναι μεγάλος για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι αναφέρουν πως πριν την έναρξη του αγώνα έγινε ντου από μερίδα οπαδών (περίπου 40) που έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και μπήκαν στο γήπεδο, διαλύοντας τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική περίφραξη.

Οι ερυθρόλευκοι τονίζουν μάλιστα πως κράτησαν αυστηρά λίστα με τα άτομα που πήγαν στο γήπεδο και περιμένουν από την Αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση από την πλευρά της ΑΕΚ.

Το δεύτερο μεγάλο παράπονο από την πλευρά του Ολυμπιακού έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο ευθύνη ρίχνουν στον Σταύρο Κοντονή για το γεγονός πως η ομάδα έμεινε για αρκετές εβδομάδες χωρίς επίσημο παιχνίδι. Μάλιστα τέσσερις φορές οι άνθρωποι της ομάδας έβγαλαν εισιτήρια στους παίκτες για τις διακοπές τους και αντίστοιχες τα... ακύρωσαν λόγω των αναβολών.

Τέλος όσον αφορά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο, στον Ολυμπιακό λένε πως ο ίδιος προκάλεσε τον κόσμο με την συμπεριφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: