19 Μαΐου 2016

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για τη μητέρα «τέρας» που μαχαίρωσε τις κόρες της μέχρι θανάτου!!!

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για τη μητέρα «τέρας» που μαχαίρωσε τις κόρες της μέχρι θανάτου!
«Αφού δεν μπορώ να τις έχω εγώ, δεν θα τις έχει ούτε εκείνος!», είπε η Samira Lupidi που όπως ανέφερε αγαπούσε τις δύο κόρες της. Ζούσε για εκείνες και όπως χαρακτηριστικά είπε στο δικαστήριο ήταν η δύναμή της!
Να σας θυμίσουμε, πως η 24χρονη μητέρα, είχε μια διαφωνία με τον πατέρα των παιδιών της, τη χαστούκισε πολλές φορές και εκείνη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι μαζί με τις κόρες της.

AdTech Ad
Η νεαρή μητέρα-τέρας, με καταγωγή από την Ιταλία, κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία των δύο της κοριτσιών, Jasmine Weaver, 17 μήνών και Evelyn Lupidi, ηλικίας 3 ετών. Η ίδια τις μαχαίρωσε σε ένα καταφύγιο γυναικών στο Yorkshire στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από ένα τηλεφώνημα του πρώην συντρόφου της.
Mum2 600x315
Αμέσως μετά τη σύλληψή της, η Lupidi είπε στους ψυχιάτρους που την εξέτασαν. «Είμαι μια πολύ καλή μαμά. Μάλλον ήμουν καλή μαμά», και αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα. Οι ειδικοί δεν την έκριναν ψυχικά άρρωστη, παρά μόνο μία γυναίκα, ευέξαμπτη, λεπτή, τεταμένη, φυλασσόμενη και αθόρυβα απελπισμένη.
Στο δικαστήριο η ίδια, παραδέχθηκε την ανθρωποκτονία λόγω μειωμένης ευθύνης, αλλά αρνήθηκε τη δολοφονία των παιδιών της! Κατά τη διάρκεια της δίκης ο δικαστής είπε: «Πιστεύω ότι έχεις σκοτώσει αυτά τα παιδιά εν βρασμώ ψυχής, μετά από ένα βίαιο Σαββατοκύριακο».
Mum2 600x315
Ωστόσο οι ένορκοι την έκριναν ένοχη καθώς αισθάνθηκε ευάλωτη και φοβούμενη ότι θα μείνει μόνη και χωρίς να βλέπει τα παιδιά, προέβη στην αποτρόπαια αυτή πράξη.
«Σκότωσες τις κόρες σου με την επιθυμία της εκδίκησης. Αυτό υποδηλώνει η φράση "Αφού δεν μπορώ εγώ να έχω τα παιδιά, τότε ούτε και εκείνος θα τα έχει". Ακόμη και μία εβδομάδα μετά, όπως ανέφερε και το προσωπικό από την ψυχιατρική φυλακή, ισχυριζόσουν ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ο Carl Weaver (ο πρώην σύντροφός) υπέφερε!».
MUM1 600x315
Έτσι, αυτή η γυναίκα, κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία των παιδιών της και θα περάσει τα επόμενα 24 χρόνια της ζωής της, στη φυλακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: