24 Ιουνίου 2016

Ο άνθρωπος-«ΜΥΣΤΗΡΙΟ» και ο Κυριάκος που δεν πήρε το ''χρίσμα'' από την μασονική Λέσχη Μπίλντερμπεργκ!!!

Πριν λίγο καιρό, μετά την επιλογή του στην Προεδρία της ΝΔ, τηλεφώνησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο άνθρωπος-«ΜΥΣΤΗΡΙΟ».
Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Έλληνας, 33ος τέκτονας, με ισχυρές προσβάσεις στα κέντρα εξουσίας. Ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως σύντομα θα λάβει επίσημη πρόσκληση για να συμμετάσχει στη φετινή συνεδρίαση της Λέσχης των Λεσχών, που θα γινόταν στη Δρέσδη της Γερμανίας.
Πράγματι, από τότε, όλα κύλησαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Πριν λίγες μέρες, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο φίλος μου ο Κυριάκος, χαρούμενος και «χαμογελαστός» (!!!) πήγε στη Δρέσδη, πέρασε με καμάρι την ΠΥΛΗ της «ΕΥΤΥΧΙΑΣ» (;) για να βιώσει την εκπλήρωση του ονείρου του: Να γίνει πρωθυπουργός! Και εδώ αρχίζουν τα πιο ΩΡΑΙΑ και τα απρόοπτα. Ενώ πήγε με τη βεβαιότητα, ότι θα...
πάρει το ποθούμενο ΧΡΙΣΜΑ, έπεσε σε τοίχο και «έσπασε τα μούτρα του»! Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, φαλακρός. Εύλογα θα ρωτήσετε. Γιατί το όνειρο έγινε εφιάλτης και η χαρά του απελπισία;

Ο σκληρός πυρήνας του ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ της Λέσχης είναι αμείλικτος και ανελέητος. Έχει αυστηρά κριτήρια και ειδικούς απόκρυφους κώδικες επικοινωνίας, που για τους «κοινούς θνητούς» είναι ακατανόητοι. Ο τρόπος που λαμβάνει τις κρίσιμες αποφάσεις θυμίζει ιερά εξέταση.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. Ο Κ. Μητσοτάκης πήγε σαν καλεσμένος για να διαπιστώσει το ΙΕΡΑΤΕΙΟ αν έχει τις προϋποθέσεις για να γίνει πραγματικό, μόνιμο μέλος της Λέσχης. Για την «παγκόσμια» καταξίωση κάποιου καλεσμένου και την άνοδό του σε κυρίαρχες ηγετικές θέσεις (π.χ. πρωθυπουργία) απαιτούνται πολλά προσόντα και ξεχωριστές ικανότητες. Χρειάζονται ηγετικά χαρίσματα.

Πήγε λοιπόν ο νεοφώτιστος, ο νεοεισερχόμενος, «αστέρας» Κυριάκος για «ανάκριση» και αυστηρή αξιολόγηση και απέτυχε να περάσει τη βάση. Έμεινε στην ίδια τάξη μεταξεταστέος. Οι πολιτικές του θέσεις ήταν αδύναμες, ασαφείς, ανεπαρκείς, αβέβαιες, σε πολλά επίπεδα. Οικονομικό πρόγραμμα νεοφιλελεύθερο, γενικόλογο, φοβικό, πρόχειρο. Γεωπολιτικές θέσεις ερασιτεχνικές. Για τις επικείμενες αλλαγές συνόρων στην ευρύτερη περιοχή μας, δεν είχε ξεκάθαρη θέση. Το ΝΑΙ σε όλα στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το ζητούμενο, αναγκαία συνθήκη, αλλά πια δεν αρκεί. Προσπάθησε να πείσει τους ισχυρούς, ότι είναι έτοιμος για πρωθυπουργός, αλλά το αποτέλεσμα ήταν σκέτη απογοήτευση. Μια απρόσμενη (;) αποτυχία που του προκάλεσε ανασφάλεια, ανησυχία και έντονο προβληματισμό.

Ο Σόιμπλε, Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, δήλωσε στην κλειστή σύσκεψη, που όμως διέρρευσε, μέσα από την πολύτιμη πηγή μας, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη (συνοπτικά):

Εδώ είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ Λέσχη, η Λέσχη των Λεσχών. Δεν υπάρχει χώρος για ερασιτέχνες της πολιτικής. Η Λέσχη δεν είναι σχολείο εκπαίδευσης ημιμαθών πολιτικών! Του λείπει η εμπειρία και η σοβαρότητα. Δεν με έπεισε για την ετοιμότητά του, να κάνει το επόμενο βήμα (ακόμα). Όμως να του δώσουμε (αργότερα), για χάρη του σεβάσμιου πατέρα του και της χαρισματικής (;) αδελφής του, μια ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρία»…

Το υπόλοιπο ΙΕΡΑΤΕΙΟ συμφώνησε με τον πανίσχυρο Γερμανό Υπουργό, και έτσι θα του δοθεί στο μέλλον, μια δεύτερη δυνατότητα να πείσει για την επάρκειά του. Καλή επιτυχία. Η απόφασή τους ήταν στην πραγματικότητα: «Επανέρχεσαι αργότερα με τον κηδεμόνα σου, πιο έτοιμος, πιο προετοιμασμένος και πιο διαβασμένος».

«Αν αποτύχεις και τότε, το ΦΙΑΣΚΟ θα είναι ολοκληρωτικό και μη αναστρέψιμο. ΤΟΤΕ θα τεθείς στο περιθώριο, με πιθανό ενδεχόμενο την παραίτησή σου από την ΑΡΧΗΓΙΑ της ΝΔ και τη διάσπασή της, αν αυτό δεν συμβεί, με δική σου ευθύνη» (τελεσίγραφο).

Αγαπητοί μου αναγνώστες, ο Πρόεδρος της ΝΔ είναι προβληματισμένος. Χρειάζεται την αγάπη, τη στήριξη, την κατανόησή μας. Ρώτησε εύστοχα ο ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» («ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ»), στις 16/6/2016, τον Κυριάκο:
«Κούλη», θα μας πεις τι «μυστικά» έμαθες στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ»;
Επειδή, Ησαΐα μου, χλωμό το βλέπω να σου απαντήσει, θα προσπαθήσω να σου λύσω την εύλογη απορία:

ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό δεν έμαθε. Φοβάμαι πως θα συνεχίσεις να τον αποκαλείς «Κούλη». «Κούτσουρο» πήγε και «κούτσουρο» επέστρεψε. ΚΡΙΜΑ. Το παλληκάρι μας βυθίζεται στο βάλτο, ενώ ο Τσίπρας κάνει τα πάντα να γίνει σύντομα παρελθόν. Καλά Κυριάκο μου, αν σου έλεγαν να γράψεις τις εντυπώσεις σου από τη ΦΙΔΟΣΥΝΑΞΗ της Δρέσδης, τι θα έγραφες; Ιστορίες για αγρίους; Κατάλαβες τι γίνεται εκεί; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Πήρες μυρωδιά από τα παιχνίδια των κοσμοεξουσιαστών; Το ΙΕΡΑΤΕΙΟ, η τριμερής επιτροπή, τι εντύπωση σου έκανε;

Κάποιοι αφελείς και γραφικοί, «φυτά» τους αποκαλείς, πιστεύουν πως η Λέσχη των Λεσχών «διοικείται» από Μασόνους. ΝΤΡΟΠΗ!!! Είμαι βέβαιος ότι διαφωνείς. ΑΓΟΡΙ μου, αρχηγέ μου, μαζί σου είμαι. Σε ζηλεύω, για αυτό γράφω τέτοιες «κοτσάνες». Όχι δεν είναι τέκτονες, είναι παρθένες κορασίδες που αναζητούν χαρά στα σκέλια τους! Άγγελοι, αγγελουδάκια είναι.

Μπορεί να βρέθηκες στο «ζύγισμα» ελαφρούλης, αλλά το σημαντικό είναι πως τα μέσα λειτούργησαν και έτσι σύντομα θα έχεις τη δυνατότητα να επανέλθεις και να πείσεις το Ιερατείο πως είσαι άξιος, πρόθυμος, ευλύγιστος, σκληρός νεοφιλελεύθερος και YES MAN πρώτης τάξης. Το λάθος σου είναι, ότι ο άνθρωπος-«ΜΥΣΤΗΡΙΟ» ήθελε να σου κάνει φροντιστήριο, εσύ όμως αρνήθηκες, λόγω έλλειψης χρόνου. Έτσι πήγες στη Δρέσδη ανέτοιμος και το ΦΙΑΣΚΟ ήταν αναμενόμενο (;). Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα να φύγεις με άδεια χέρια.

Ποιος όμως σήμερα είναι ο ιδεολογικός προσανατολισμός της ΝΔ; Τι ακριβώς πρεσβεύει;
Εσύ λες πως έχεις το μαγικό ραβδάκι του Αλαντίν. Βαρέθηκα Κυριάκο μου, να ακούω συνέχεια, από όλους σας, κούφια, ανούσια, λόγια. Μεγαλεπήβολα σχέδια επί χάρτου, χωρίς ποτέ να οδηγούν πουθενά. Η ΝΔ είναι σήμερα ένα κόμμα όπου η σχιζοφρένεια γίνεται καθημερινή πρακτική. Εσύ είσαι ακόμα του σχολαρχείου και στο σχόλασμα τρως από φόβο και αμηχανία τα νύχια σου. Είσαι ισχνός, εύθραυστος, ευάλωτος στους δυνατούς και σκληρός στους αδύναμους. Μπορείς να αλλάξεις; Δεν θέλω να είσαι ο «Κούλης», αλλά ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!

Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης
Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: