1 Ιουλίου 2016

ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

Ο υπουργός  Γιάννης Χαραλαμπόπουλος υπήρξε σπουδαία προσωπικότητα της σύγχρονης Ελλάδας, γνήσιος δημοκράτης, αγωνιστής, αγέρωχος ευπατρίδης. Η προσφορά του στη Πατρίδα μεγάλη, το ενδιαφέρον του για τη Μεσσηνία πάντα έκδηλο.
Η παράταξή μας πρωτοστάτησε να τιμηθεί η σπουδαία αυτή προσωπικότητα, έτσι με απόφαση του  Δήμου Καλαμάτας, αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί σεμνή τελετή με αποκάλυψη πλάκας επί αναθηματικής στήλης, η οποία φέρει την ονομασία << Πλατεία Ιωάννη Χαραλαμπόπουλου >>, στη μνήμη του.
 
Η σχετική στήλη έχει τοποθετηθεί στο σημείο της παλιάς κεντρικής πύλης του πρώην Στρατοπέδου Παπαφλέσσα, στο ανατολικό κέντρο. Ο σκοπός είναι η σύνδεση του Γιάννη  Χαραλαμπόπουλου με το χώρο, αφού – ως γνωστόν - με ενέργειές του το παλιό Στρατόπεδο Παπαφλέσσα παραχωρήθηκε στο Δήμο Καλαμάτας.
Καλούμε όλους τους συνδημότες να παρευρεθούν στην εκδήλωση τιμής  γιατί ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα πολιτικού με  απαράμιλλο ήθος , αγωνιστική διαδρομή,  αταλάντευτη δημοκρατική πορεία,  αγάπη  για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 29-6-2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: