20 Αυγούστου 2016

Απίστευτη πρόκληση: Γερμανός τουρίστας σε ταξιτζή στην Κρήτη: Δεν πληρώνω, χρωστάτε στη χώρα μου!!!

Ένα απίστευτο περιστατικό με «πρωταγωνιστές» δυο Γερμανούς έλαβε χώρα την Παρασκευή στο Ηράκλειο της Κρήτης.Η μεταφορά των δύο τουριστών από τη Γερμανία από ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου ήταν επεισοδιακή και αυτό γιατί αρνήθηκαν να πληρώσουν τον οδηγό ταξί με την… δικαιολογία ότι η Ελλάδα χρωστάει χρήματα στην Γερμανία!Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό που καταγράφεται στην Κρήτη, καθώς πολλές φορές οι ιδιοκτήτες ταξί έρχονται αντιμέτωποι με την προσβλητική συμπεριφορά τουριστών.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι Γερμανοί τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν το ποσό των 40 ευρώ που έγραψε το ταξίμετρο για την διαδρομή Αγία Πελαγία-αεροδρόμιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είπαν στο οδηγό ταξί πως είχαν πληρώσει την διαδρομή όταν έκλεισαν το τουριστικό τους πακέτο στην Γερμανία!
Ο οδηγός δήλωσε στους τουρίστες ότι δεν είχε πάρει από κανέναν χρήματα και πως βρέθηκε στο ξενοδοχείο για να τους παραλάβει μετά από κλήση που δέχθηκε από την ρεσεψιόν, ωστόσο, η ανταπάντηση τον άφησε εμβρόντητο: «Δεν πρέπει να σε πληρώσω, γιατί χρωστάτε λεφτά στην Γερμανία…».

Η συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα

Έπειτα από το επεισόδιο στο ταξί, άπαντες μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα του αερολιμένα, καθώς ο οδηγός ταξί ζήτησε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., με τον Γερμανό να επιμένει πως δεν πρόκειται να πληρώσει για την κούρσα.

Με την απειλή της υποβολής μήνυσης, κάτι που θα σήμαινε παραμονή των τουριστών στο αυτόφωρο για το Σαββατοκύριακο, ο Γερμανός τουρίστας ζήτησε από τον οδηγό ταξί έναν τραπεζικό λογαριασμό για να του καταθέσει τα χρήματα όταν θα επέστρεφε στην πατρίδα του!

Η επιμονή του οδηγού ταξί να πληρωθεί άμεσα για το δρομολόγιο και η απειλή της … στενής, έκανε τους Γερμανούς να πληρώσουν το αντίτιμο της κούρσας και να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής.

.ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια: