22 Σεπτεμβρίου 2016

Πέφτει η κυβέρνηση-Βουλιάζουν στη λάσπη του Καλογρίτσα-Σκάζει μεγάλη βόμβα που θα μείνει όλη η Ελλάδα σύξυλη!!!

foto1
Με την έλευση του χειμώνα, η κυβέρνηση θα βρεθεί σε ένα ακόμη ασφυκτικό αδιέξοδο…
Οι πρόωρες εκλογές, προβάλλουν ως η μόνη λύση για μια “αξιοπρεπή” επιβίωση -όχι για την χώρα, για τον κ. Τσίπρα και το κόμμα του… Και το επικοινωνιακό επιτελείο του κυβερνητικού κόμματος έχει ανασκουμπωθεί για να δημιουργήσει τις “κατάλληλες” συνθήκες για να στηθούν οι κάλπες.
«Σεισμός» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από το «Καλογρίτσας Gate»!!!
Σε απόλυτη σύγχυση βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς οι πολιτικές προεκτάσεις της υπόθεσης Καλογρίτσα, στον απόηχο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, κρίνονται εξόχως σοβαρές, γεγονός που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ραγδαίες εξελίξεις.
Ήδη, στο «στρατηγείο» του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου έχει σημάνει συναγερμός, καθώς δεν είναι λίγα τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που φοβούνται ακόμη και πτώση της κυβέρνησης, εάν, αφενός καταπέσει ο «νόμος Παππά» στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κι αν αφετέρου δεν λυθούν άμεσα τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τον Καρδιτσιώτη επιχειρηματία και δη με το «πόθεν έσχες» του.
2509516
Νέα δημοσκόπηση «ΦΩΤΙΑ»! Στο 7,5% η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ
Νέα δημοσκόπηση από την εταιρεία Marc για λογαριασμό της τηλεόρασης του Alpha που δείχνει πως η Νέα Δημοκρατία προηγείται έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 7,5% στην πρόθεση ψήφου.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 22,3%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται δεύτερος με ποσοστό 14,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,3% και ακολουθεί το ΚΚΕ με ποσοστό 5,8% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,7%.
Στη Βουλή φαίνεται πως εισέρχονται η Ένωση Κεντρώων και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2%, ενώ Ποτάμι, Πλεύση Ελευθερίας και η Λαϊκή Ενότητα μένουν εκτός.
Στην πρόθεση ψήφου χωρίς τη συμμετοχή της επιλογής Λευκό και Άκυρο η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία φτάνει στο 9,6%.
Στη λεγόμενη παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με τεράστια διαφορά και συγκεντρώνει το 64,9% των πολιτών, που σημαίνει πως ανεξάρτητα από τι ψηφίζει κάποιος το 64,9% των πολιτών θεωρούν πως η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει τις εκλογές. Το αντίστοιχο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο 15,5%.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς βλέπει ότι έρχεται το πολιτικό του τέλος και μάλιστα μερικοί «φλερτάρουν» με τα κάγκελα
Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι αμέσως επόμενες ημέρες θα βγάλουν ιδιαίτερα σημαντικές ειδήσεις και ακόμη πιο ενδιαφέρουσες πολιτικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: