25 Οκτωβρίου 2016

Θρήνος: «Έφυγε» από τη ζωή ο μικρός Κωνσταντίνος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα!!!

739515-ekklisi.jpeg
«Έφυγε» από τη ζωή χθες (24/10/2016) το απόγευμα ο μικρός Κωνσταντίνος Τσίμπος από το Αργος, που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, τα τελευταία 2,5 χρόνια της σύντομης ζωής του.
Το παιδί είχε μεταβεί πρόσφατα στην Αμερική, σε κλινική του Σιάτλ, για να υποβληθεί σε μια καινούργια θεραπεία, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η είδηση του θανάτου του μικρού Κωνσταντίνου έχει σκορπίσει θλίψη και οδύνη σε όλη την Ελλάδα.
Στις 15.00 το μεσημέρι στο Κεφαλάρι Άργους, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον μικρό που έφυγε τόσο σύντομα από τη ζωή.

Το μόλις έξι ετών αγοράκι από το Άργος, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, συγκίνησε όλη την Ελλάδα, καθώς άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας είχαν ευαισθητοποιηθεί στην έκκληση που είχε κάνει η μητέρα του Αγγελική Νικολακοπούλου.
Είχε ζητήσει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να συγκεντρωθεί το ποσό των 455.000 δολαρίων που απαιτείτο για να νοσηλευτεί σε ειδική κλινική στο Σιάτλ.
Και μπορεί ο μικρός αγωνιστής μαζί με τους γονείς του να έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι, ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περίμεναν εκεί και έτσι μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος «έφυγε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: