14 Οκτωβρίου 2016

Υπόθεση Μπεν: «Ο εγγονός μου είναι θαμμένος στην Κω» !!!

Υπόθεση Μπεν: «Ο εγγονός μου είναι θαμμένος στην Κω»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΙ

Με το φόβο της ανακάλυψης των λειψάνων του μικρού Μπεν, που χάθηκε πριν 25 χρόνια στην Κω, ζει η γιαγιά του αγοριού, η οποία δηλώνει ότι «ο εγγονός μου είναι θαμμένος στην Κω, αλλά η αστυνομία ψάχνει το πού».Εδώ και περίπου ένα μήνα η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ ξαναζεί τις δραματικές στιγμές της εξαφάνισής του 25 χρόνια πριν, καθώς οι ερευνητές από την Αγγλία πραγματοποιούν ανασκαφές στο νησί της Κω προκειμένου να ανακαλύψουν το πού είναι θαμμένο το παιδί, μετά από πληροφορίες που έκαναν λόγο για τραγικό δυστύχημα.
I161013 122208 210179oTextTRMRMMGLPICT000101937328o
Εκτός από τη μητέρα του μικρού αγοριού που περιμένει με αγωνία να ολοκληρωθούν τις έρευνες, όλο αυτό το διάστημα παρακολουθεί διακριτικά τις προσπάθειες της αστυνομίας για τη λύση του μυστηρίου και η γιαγιά του Μπεν.
Μιλώντας στη Mirror, η Κριστίν Νίνταμ μοιράζεται τον τρόμο της ότι η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος.
Police and Hellic Rescue volunteers continue the search in the Ben Needham case
«Εγώ τώρα έχω ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος» δηλώνει συγκλονισμένη η κυρία Νίνταμ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπόθεση Μπεν: Αναπαράσταση της μοιραίας ημέρας για να πέσει φως στο μυστήριο (vid)

Υπόθεση Μπεν: Αναπαράσταση της μοιραίας ημέρας για να πέσει φως στο μυστήριο (vid)

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί και τη στιγμή που η ίδια ενημέρωσε την κόρη της για την εξαφάνιση, «έχασα τον Μπεν. Τον έχασα» είπε το πρωινό της 24ης Ιουλίου 1991 η Κριστίν Νίνταμ στην κόρη της Κέρι. «Μαμά δεν έχει χαθεί. Μην ανησυχείς θα τον βρούμε» της απάντησε τότε η μητέρα του μικρού αγοριού.
Όσο περνούσαν, όμως, οι ώρες ο φόβος και η αγωνία μεγάλωναν. «Ήμασταν πλήρως μουδιασμένοι από τον απίστευτο τρόμο» θυμάται η γιαγιά του Μπεν.
I161013 121220 174924oTextTRMRMMGLPICT000101937309o
Η ίδια κατέρρευσε όταν λίγες ημέρες αργότερα είδε τους αστυνομικούς να ψάχνουν ένα σωρό από χώμα. «Τους φώναξα "βρείτε τον σας παρακαλώ" και λιποθύμησα».
Η μοναδική στιγμή που η γιαγιά του μικρού Μπεν χαμογελά είναι όταν θυμάται τη στιγμή που γεννήθηκε. «Ήμουν εκεί. Ήταν εκστατική εμπειρία. Ήταν απλά τόσο τέλεια. Κλαίγαμε όλοι από τη χαρά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: