15 Οκτωβρίου 2016

«Ξετινάζει» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ράμφος: «Μας κυβερνούν καταληψίες- Αποτυχημένοι στη ζωή παίρνουν ρεβάνς τώρα»

003-14
Μετά τη χθεσινή συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ , όπου ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν σκέφτεται την κοινωνία, αλλά τη διατήρηση της εξουσίας, ο συγγραφέας και φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος επανήλθε σήμερα με νέα συνέντευξη στον Alpha 9,89. 
Ο κ. Ράμφος έκανε λόγο για τρομερό ψυχικό έλλειμμα που έχει ο Πρωθυπουργός και εκτίμησε ότι «έχουμε μπλέξει με «ομάδα ψυχοθεραπείας, ένα group therapy ως κυβέρνηση και πρέπει να τα βγάλουμε πέρα». Μιλώντας στον Alpha 989 ο κ. Ράμφος αναφέρει ότι «διψά κανείς για εντύπωση όταν ο εαυτός του έχει ελλείμματα. Αυτό τον ψευτο-ψυχολογικό ρόλο έρχεται να διαδραματίσει ο πολιτικός».

Προσθέτει για τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «η κίνηση που έκανε πάντα δεν ήταν του κόπου, ήταν της κατάληψης. Εκφράζεται και με την αποφυγή γραβάτας. Μπορεί να υποδεικνύει και την αδυναμία του». «Κυβερνώμεθα από καταληψίες. Εκθέτουν την ψυχή τους που είναι σκουπιδότοπος», συνέχισε ο ίδιος και σχολίασε ότι «οι πιο πολλοί απ’ αυτούς είναι αποτυχημένοι στη ζωή και τώρα παίρνουν ρεβάνς. Εμείς στην πραγματικότητα βγάζουμε την ουρά μας απέξω».
arouraios

Δεν υπάρχουν σχόλια: