30 Ιανουαρίου 2017

ΣΟΚ!!! 850 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!

ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!

Σύμφωνα με μια μελέτη, το 87% του πληθυσμού μιας ελληνικής πόλης είναι μολυσμένο από τα παράσιτα!

ΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ; ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΛΟΓΙΑΣ!


Από τους συντάκτες: 
Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, τα παράσιτα που μολύνουν το ανθρώπινο σώμα είναι υπεύθυνα για την πλειονότητα των θανάσιμων ασθενειών, όπως η ηπατίτιδα, το γαστρικό έλκος και οι καρκινικοί όγκοι. Τα παράσιτα προκαλούν 15 εκατομμύρια ασθένειες ετησίως και η κλίμακα της μόλυνσης είναι τόσο μαζική, που τα παράσιτα κατοικούν στο σώμα σχεδόν κάθε ανθρώπου.


Μελέτης Γεωργιάδης 
Ιατρός, καθηγητής, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Παρασιτολογίας 
Επαγγελματική εμπειρία 46 ετών
Σήμερα, θα μιλήσουμε για το πρόβλημα αυτό με τον επικεφαλής του Ινστιτούτου Παρασιτολογίας, Δρ. Γεωργιάδη.
Καλησπέρα Δρ. Γεωργιάδη. Πόσο ''αληθινά'' είναι τα δεδομένα του ΠΟΥ, σχετικά με τα επίπεδα της παρασιτικής μόλυνσης; Είναι αλήθεια, ότι η αγορά προϊόντων από τα γνωστά σούπερ μάρκετ, δεν εγγυάται την ασφάλειά τους 100%;
Εμπιστεύομαι τα δεδομένα των στατιστικών του ΠΟΥ και μπορώ να πω, ότι οι έρευνες, που έχουν διεξαχθεί από το Ινστιτούτο μας, τα επιβεβαιώνουν. Περίπου το 92% των θανάτων προκαλούνται από τα παράσιτα. Η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων από "φυσικά αίτια" είναι η συνέπεια της παρασιτικής δραστηριότητας μέσα στους οργανισμούς των ανθρώπων.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ, ΟΤΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ρίξτε μια ματιά στις συνθήκες, στις οποίες αποθηκεύονται τα διάφορα ψάρια, λαχανικά και άλλα τρόφιμα και πωλούνται στα καταστήματα. Εσείς πάντα βλέπετε ένα καθαρό και φρέσκο τρόφιμα, αλλά μεταφέρονται σε αμπάρια πλοίων. Συχνά, οι έμποροι ανακατεύουν τα παλιά, πιο μπαγιάτικα προϊόντα, με τα φρέσκα.
''Υπάρχουν χιλιάδες παράσιτα, που μπορούν να κατοικήσουν στο ήπαρ, τον εγκέφαλο, το αίμα και το στομάχι. Σχεδόν όλα τους είναι θανάσιμα."

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ;

Μπορώ να σας μιλήσω για εκατοντάδες περιπτώσεις μόλυνσης. Όμως, θα σας μιλήσω για τις περιπτώσεις, όπου δείχνουν ξεκάθαρα όλες τις επιπτώσεις, που έχουν τα παράσιτα.
Αρχική, αποκαλύφθηκε, ότι κάποιες ταινίες (σκουλήκια) μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο . Η επίσημη άποψη λέει, ότι αυτές είναι ταινίες, οι οποίες πάσχουν από καρκίνο. Ωστόσο, τα καρκινικά τους κύτταρα εξαπλώνονται μέσα στο σώμα, καθιστώντας το άτομο άρρωστο.
Στο κέντρο αυτής της εικόνας, μπορείτε να δείτε τα κύτταρα ενός κακοήθους όγκου, που ο ασθενής απέκτησε από ένα παρασιτικό σκουλήκι.
Μια περισσότερο συχνή περίπτωση είναι η μόλυνση του ανθρώπινου εγκεφάλου από τα παράσιτα. Η μόλυνση μπορεί να προκαλέσει νεύρωση, γρήγορη κόπωση, ευερεθιστότητα και απότομες αλλαγές της διάθεσης. Σε πιο προχωρημένο στάδιο, όταν ο εγκέφαλος έχει αρχίσει και γεμίζει επικίνδυνα με παράσιτα, αρχίζουν να αναπτύσσονται επικίνδυνες ασθένειες, που ενδεχομένων μπορούν να προκαλέσουν το θάνατο.
Ορίστε μερικές εικόνες δύο ασθενών, που διαγνώστηκαν με παρασιτική μόλυνση στον εγκέφαλο (και οι δύο ασθενείς έχασαν τη ζωής τους).
Προβολή εικόνων
Το τρίτο παράδειγμα - η καρδιά μολύνεται από παράσιτα . Αυτή η ασθένεια θεωρείται σπάνια. Στην πραγματικότητα, τα σκουλήκια της καρδιάς βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στο 23% των ανθρώπων. Σημαίνει, ότι σχεδόν ο κάθε τέταρτος άνθρωπος είναι μολυσμένος με αυτά τα σκουλήκια. Είναι υπεύθυνα για πολλές καρδιακές ασθένειες. Επιπλέον, τα παράσιτα αυτά προκαλούν σχεδόν το 100% των καρδιακών ανακοπών.
Προβολή εικόνων

Υπάρχουν μερικά παραδείγματα από κλινική πρακτική των ειδικών μας:
Σκουλήκια από μια χοληδόχο κύστη, που αφαιρέσαμε από ασθενή
Προβολή εικόνων

Αφαίρεση ήπατος, που προκλήθηκε από έναν καρκινικό όγκο, που με τη σειρά του προκλήθηκε από το παράσιτο Giardia lamblia, με το οποίο είναι μολυσμένο το 95% του πληθυσμού.
Προβολή εικόνων

Αφαίρεση νεφρού, που καταστράφηκε από τον καρκίνο. Σε αυτή την περίπτωση, η ασθένεια προκλήθηκε από σκώληκες του αίματος. Στατιστικά, αυτά τα παράσιτα ζουν μέσα στον οργανισμού του 63% - 65% του πληθυσμού.
Προβολή εικόνων

Τα ακόλουθα είδη παρασίτων βρίσκονται συχνότερα στην Ελλάδα
Οι ασκαρίδες (Ascaris lumbricoides) επηρεάζουν 1.5 εκατομμύριο ανθρώπους ετησίως. Διεισδύουν στο ανθρώπινο σώμα μέσω του φαγητού (συνήθως με τα ωμά λαχανικά, τα χόρτα και τα φρούτα) και του νερού. Υπάρχουν επίσης μέσα στη σκόνη. Επιπλέον, τα παράσιτα μεταδίδονται ταχύτατα μέσω των μυγών.
Προβολή εικόνων

Οι ασκαρίδες, παράσιτα του πεπτικού συστήματος, μεταδίδονται συνήθως από τα κατοικίδια ζώα και μπορούν να κατοικήσουν όχι μόνο στο πεπτικό σύστημα, αλλά επίσης κάτω από το δέρμα, ακόμα και μέσα στα μάτια.


Η ταινία ψαριών είναι ένα μεγάλο και μακρόβιο σκουλήκι. Μπορεί να φτάσει σε μήκος έως και τα 17 μέτρα, ενώ ζει μέσα στο ανθρώπινο σώμα για περίπου 25 χρόνια. Μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει στο σώμα, όταν μερικοί μεγάλοι και μακρόβιοι οργανισμού κατοικούν μέσα του; Μπορεί να διεισδύσει το σώμα μέσω του φαγητού και μέσω του δέρματος, για παράδειγμα όταν περπατάτε ξυπόλητοι.

Τα αρχικά συμπτώματα, που αποτελούν σημάδι, ότι το σώμα σας έχει μολυνθεί από παράσιτα, είναι: 
- Κακή αναπνοή 
- Αλλεργίες (φτέρνισμα, μάτια που δακρύζουν και μύτη που τρέχει) 
- Συχνά κρυολογήματα, ξερόβηχας και μπουκωμένη μύτη 
- Χρόνια κόπωση (κουράζεστε γρήγορα, άσχετα από το τι κάνετε) 
- Συχνοί πονοκέφαλοι, δυσκοιλιότητα ή διάρροια 
- Πόνος στους μυς και τις αρθρώσεις 
- Νευρικότητα, διαταραχές του ύπνου και της όρεξης 
- Σακούλες και μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια 
Αν έχετε οποιαδήποτε 2 από τα παραπάνω συμπτώματα, σημαίνει, ότι το σώμα σας είναι μολυσμένο με παράσιτα.

Όσο για τα υπάρχοντα φάρμακα, υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα. Προς το παρόν, υπάρχει μόνο ένα φάρμακο, το οποίο εξολοθρεύει τα παράσιτα. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.
Το αντιπαρασιτικό φάρμακο ονομάζεται Detoxic Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Παρασιτολογίας και μια ομάδα ανεξάρτητων επιστημόνων. Ο Δρ. Στέργιος Ιωάννου, ένας αξιότιμος επιστήμονας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, ηγήθηκε του πρότζεκτ. Ερευνούσαμε παράλληλα δεκάδες αντιπαρασιτικά φάρμακα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αποδείξαμε, ότι το Detoxic ήταν το πιο αποτελεσματικό προϊόν.

Το Detoxic είναι ένας μοναδικός συνδυασμός των βοτάνων αχίλλεια, κενταύριο ερυθραία, γαρίφαλο και άλλα 20 βοηθητικά συστατικά. Αυτό το φάρμακο έδειξε, ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του και των κλινικών δοκιμών. Προς το παρόν, αποτελεί το μόνο επιτυχημένο προϊόν. Αν τα χρήματα ήταν προτεραιότητα και κίνητρο για μας, θα είχαμε στήσει επιχείρηση παραγωγής του φαρμάκου. Γνωρίζουμε, ότι υπάρχουν πελάτες από όλο τον κόσμο, που είναι έτοιμοι να αγοράσουν το Detoxic σε οποιαδήποτε τιμή. Ωστόσο, υπάρχει ένας κανονισμός της κυβέρνησης, ο οποίος λέει, ότι η μεγαλύτερη ποσότητα του φαρμάκου πρέπει να παραμείνει στη χώρα και να πωλείται στους κατοίκους αυτής.

Επιπλέον, ισχύουν τέλη εξαγωγής (κάνοντας την τιμή του Detoxic δεκάδες φορές υψηλότερη από την τιμή του στην εγχώρια αγορά) όταν μεγάλοι όγκοι του προϊόντος πωλούνται σε πελάτες του εξωτερικού. Συνεπώς για μας, είναι καλύτερο να πουλάμε το φάρμακο στη χώρα σε τιμή κόστους.
Γιατί το Detoxic είναι τόσο καλό; Τι το κάνει να διαφέρει σε σχέση με τις άλλες μεθόδους αποπαρασίτωσης από τον ανθρώπινο οργανισμό;
Όπως προανέφερα, προς το παρόν είναι το μοναδικό προϊόν στον κόσμο, το οποίο εξολοθρεύει για πάντα τα παράσιτα στο σώμα. Για το λόγο αυτό, τα διεθνή φαρμακευτικά δίκτυα θέλουν να το αποκτήσουν με κάθε τρόπο. Σε αντίθεση με άλλα αντιπαρασιτικά φάρμακα, το Detoxic είναι αποτελεσματικό ενάντια σε όλα τα είδη παρασίτων, που μπορούν να μολύνουν τους ανθρώπους. Λαμβάνοντας υπόψη τον εντοπισμό συγκεκριμένων τύπων παράσιτων, το προϊόν επιτρέπει την ολική εξαφάνιση όλων των παράσιτων από το σώμα. Όπως ανέφερα και πριν, η ταυτοποίηση του ακριβούς τύπου του παρασίτου, το οποίο έχει επιπτώσεις στο σώμα, είναι σχεδόν αδύνατη. Το Detoxic μπορεί να καταστρέψει και να εξαφανίσει τα παράσιτα από κάθε όργανο του σώματος, περιλαμβανομένου του εγκεφάλου, της καρδιάς, του ήπατος και του εντέρου . Κανένα από τα υπάρχοντα φάρμακο δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
Επιπλέον, δεν είναι χημικό φάρμακο, αλλά ένα πλήρως οργανικό προϊόν , το οποίο δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, διαταραχές του πεπτικού ή άλλα προβλήματα, κάτι που για τα συμβατικά φάρμακα είναι αδύνατον. Ένα ακόμα μειονέκτημα των συμβατικών φαρμάκων είναι, ότι θέτουν το σώμα υπό πίεση, καθώς πρέπει να επεξεργαστεί όλα αυτά τα χημικά συστατικά.

Θεωρώ, πώς οι αναγνώστες μας θα ήθελαν να ξέρουν από πού μπορούν να αγοράσουν το Detoxic.
Προς το παρόν, το Detoxic μπορεί να παραγγελθεί από τη σελίδα του πρότζεκτ μαςμόνο. Προσπαθήσαμε να συνάψουμε συνεργασία με τα φαρμακευτικά δίκτυα πολλές φορές, αλλά επιθυμούν να πωλούν το Detoxic στη μεγαλύτερη δυνατή τιμή, η οποία όμως είναι πολύ μεγαλύτερη από την τιμή, που θέλουμε εμείς να πουλάμε το προϊόν. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Παρασιτολογίας και η Ιδιωτική Ακαδημία Υγειονομικής Περίθαλψης αποτελούν μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Το χρηματικό κέρδος δεν είναι ο σκοπός μας. Θέλουμε απλώς το Detoxic να είναι διαθέσιμο και προσιτό για όλους. Γι' αυτό το πουλάμε σε τιμή κάτω του κόστους, χάνοντας ουσιαστικά χρήματα, που όμως ισορροπούμε, κάνοντας κάποιες εξαγωγές. Ανόμοια με μας, ο κύριος στόχος των φαρμακευτικών εμπόρων είναι το κέρδος. Όπως καταλαβαίνετε, έχουμε εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις ως προς την τιμή του φαρμάκου.
Ελπίζω, ότι στο τέλος θα έρθουμε σε συμφωνία και το Detoxic θα πωλείται στα φαρμακεία σε τιμή, που εμείς θα ορίζουμε. Επί του παρόντος, μπορείτε να παραγγείλετε το Detoxic μόνο online. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τη διαδικασία όσο πιο απλή γίνεται. Το προϊόν αποστέλλεται μέσω εταιρείας κούριερ και ο πελάτης πληρώνει μόνο, αφότου παραλάβει το πακέτο του. Χωρίς κόπο.
Εδώ και λίγο καιρό, το Εθνικό Ινστιτούτο Παρασιτολογίας και η Ιδιωτική Ακαδημία Υγειονομικής Περίθαλψης πραγματοποιούν μια εκστρατεία, της οποίας το βασικό σλόγκαν είναι ''Η αντιμετώπιση των παρασίτων σημαίνει σωτηρία του έθνους". Μπορείτε να αγοράσετε το Detoxic με 50% ΕΚΠΤΩΣΗ!

Σημαντικό! Αποκαλύφθηκε, ότι το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να αρχίσετε να απαλλάσσεστε από τα παράσιτα, που μολύνουν το σώμα σας. Λόγω του, ότι αυτή την περίοδο του χρόνου, οι θερμοκρασίες είναι σε μέτρια επίπεδα, ο μεταβολισμός και η κυκλοφορία του αίματος γίνονται εντονότερα, ενισχύοντας τη δράση του Detoxic. Αυτό με τη σειρά του, εξαφανίζει εντελώς τα παράσιτα από τα σώμα 47% γρηγορότερα, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου.
Συνέντευξη πήρε η Άννα ΝικολακάκηΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ Detoxic ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ!

Το διαβάσαμε εδώ>>
http://www.vstrackah.com/rndr/TE_Healthcare_academy_Detoxic_CY_GRN/?subid2=U0NCLTEwNy1zc3AtNjJhMzQ1YmYtMWQyOC0wYTIxLTc4NDgtNTBkNGQzY2M4MjRmLWl5azVuNW5vLXBjeDowOjEyMDk0NTowOjQ2&esub=-4A25sMQKuAQL8GgTihtyXAAI4lgEAAsIaAldBAms4AgYBAQAEHML1fAA&crid=a%3A6c6477dbbad17683f61dd80967b1f50a&subacc=TE_Sergey&s_trk=CgjyxuulbY59OhDW3ufABBijir3EBSC_ir3EBQ%2A%2A&rid=-4AAAAAAACOJYAAAAAAAAEZOdDvAA

Δεν υπάρχουν σχόλια: