25 Ιουνίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017: Πρόστυχος, ποταπός και ευτελής o Καμμένος!!!

Πανηγυρίζει για το “θρίαμβο” της κυβέρνησής μας, όλη η Οικουμένη.
Βγήκε ο λαός μας στους δρόμους, πανηγυρίζοντας για την “τεράστια” επιτυχία της, η οποία περιλαμβάνει την περικοπή του αφορολόγητου και τις μειώσεις των κύριων και επικουρικών συντάξεων έως 18%. Ξεχειλίζει η χαρά και “τρέχει” από τα μπατζάκια των Τσίπρα και Καμμένου! Αυτό τον “θρίαμβο” στο προχθεσινό Eurogroup, τον αποτύπωσε ο ποταπός και ευτελής Πάνος Καμμένος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter! Όπου απεικονίζεται μια γραβάτα
διακοσμημένη με φαλλούς!


Τώρα, ποιοι είναι οι αποδέκτες αυτής της αισχρής ανάρτησης, δεν γνωρίζουμε! Γιατί, να είναι αποδέκτες οι τοκογλύφοι – δανειστές “εταίροι” μας, δεν το νομίζω! Γιατί, αυτοί απαυτώνουν την κυβέρνησή μας, όχι η κυβέρνηση αυτούς! Τότε;; Μάλλον απευθύνεται στον ελληνικό λαό, τον οποίο απαυτώνουν κατά συρροή!
Αλλά, ο Πανούλης είναι και …πονηρός!
Γιατί, αφού πέρασε το μήνυμά του, μετά από λίγο κατέβασε την χυδαία ανάρτησή του, εξηγώντας: “Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου, το κατεβάζω…”!       Αλλά βλέπετε, η χυδαιότητά του δεν έχει όρια! Εμπλέκοντας σε αυτήν, το παιδί! Για το οποίο έσερνε άλλους στα δικαστήρια! Έτσι Πανούλη;;
Αλλά, καρτερώ – καρτερώ, πότε αυτός ο λαός θα του κατεβάσει τα παντελόνια για όλα όσα έχει υποστεί από την αμετροέπεια, την οσφυοκαμψία, και τη δουλικότητά του έναντι των Μέρκελ και Σόιμπλε!

Πού βρίσκεται η Στρατιωτική Ηγεσία μας;;


Επί των ημερών που ο Πάνος Καμμένος είναι Υπουργός Εθνικής Αμύνης, υποβιβάζονται οι Στρατιωτικές Σχολές από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε επίπεδο Εκκλησιαστικών Σχολών!
Δηλαδή, αντί να αναβαθμιστούν οι Στρατιωτικές μας Σχολές και να οπλιστούν με το υψηλότερο επιστημονικό κύρος, η κυβέρνηση τις υποβαθμίζει, προστατεύοντας έτσι τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος μας;;
Και εάν η πολιτική ηγεσία είναι “πουλημένη”, τι ακριβώς πράττει η ηγεσία του Στρατού μας;; Που ακριβώς βρίσκεται η στρατιωτική τιμή τους και η πατριωτική αξία τους;;

Θα ανεχθεί η Στρατιωτική Ηγεσία τα “καμώματα” αυτής της απάτριδος κυβέρνησης;;;

Ο …ανεπιθύμητος Σπένσερ – Νικόλαος…


Ανεπιθύμητος λοιπόν ο Υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Τέρενς – Σπένσερ – Νικόλαος Κουίκ στην Ομογένεια της Βορείου Αμερικής, σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε το Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις 29 Μαίου 2017 και την οποία δημοσιεύσαμε στην ΕΩ την 15η Ιουνίου 2017!
Προσωπικά, δεν μου έκανε καμιά ιδιαίτερη εντύπωση, αυτή η “έκρηξη” της Ομογένειας των ΗΠΑ! Γιατί, εμείς γνωρίζουμε πως ο κ. Κουίκ, ήταν, είναι και θα είναι ένα χρήσιμο γρανάζι της μηχανής του Συστήματος, γι΄ αυτό άλλωστε αναρριχήθηκε στα Ύπατα αξιώματα!
Άλλωστε, φαινόταν από πολλά χρόνια πριν, πως ο δημοσιογράφος που υπηρέτησε με την πένα του και τον λόγο του, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των καναλαρχών που εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα πολιτικών προσώπων, θα ανέβει ψηλά!
Και όταν έφθασε το πλήρωμα του χρόνου, εισήλθε σε ένα “πατριωτικό” κόμμα, τους ΑΝΕΛ προκειμένου να αναλάβει “δράση”, εγκλωβίζοντας σε αυτό το κόμμα τις ψήφους των πατριωτών! Επί της ουσίας υφαρπάζοντας βίαια τις συνειδήσεις των ψηφοφόρων!
Προκειμένου να συγκυβερνήσουν οι “δεξιοί” ΑΝΕΛ με τους Μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ! Για να εξαθλιώσουν το λαό μας και να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας στους ξένους δυνάστες μας!

Οι …παρλαπίπες του ΣΥΡΙΖΑ!    


Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλούς παρλαπίπες! Ανθρώπους του χθες, που το παρελθόν τους δεν έδειχνε ποτέ, ότι το εκτόπισμά τους ήταν τόσο χαμηλό! Όταν αυτοί, είναι τόσο πολύ κενοί (χωρίς πνευματικό περιεχόμενο) στην πολιτική, τότε τι ακριβώς να περιμένεις από τον Πολάκη, το Φίλη, τον Βούτση και τόσους – τόσους άλλους!
Μιλάω βεβαίως για τον Γιάννη Μπαλάφα Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και τον Νίκο Τόσκα Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη!
Όταν, ο Γιάννης Μπαλάφας χωρίς τσίπα, τελείως ανερυθρίαστα προκάλεσε σοκ στην ελληνική Κοινωνία, λέγοντας πως ο θάνατος του 11χρονου στο Μενίδι, που προήλθε από αδέσποτη σφαίρα, ήταν μια “στραβή”!
Ωστόσο μερικά χρόνια πίσω, για μια ακόμη “στραβή” ενός νέου που συνέβη στα Εξάρχεια, καίτε κάθε χρόνο την Αθήνα!
Όταν, ο Νίκος Τόσκας δήλωσε: “Εξάρχεια και Μενίδι δεν είναι όλη η εικόνα”!
Δηλαδή ο ίδιος ο Υπουργός παραδέχεται πως τα Εξάρχεια και το Μενίδι, όπου βασιλεύει η παρανομία και η εγκληματικότητα, εξακολουθεί και επί των δικών του ημερών και της κυβέρνησής του! Επί δυο χρόνια λοιπόν, αποδείχτηκαν ανάξιοι να διορθώσουν αυτήν την κατάσταση που ζει μέσα στην παραβατικότητα! Και καγχάζει γιατί αυτό συμβαίνει μόνο σε δυο περιοχές!
Κύριοι, είσαστε σε όλους τους τομείς επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, για την ασφάλειά μας, για την περιφρούρηση των συνόρων μας!
Παραιτηθείτε τώρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: