4 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ:Το σχέδιο Τραμπ προβλέπει Κουρδικό Κράτος-Πρόστυχος, για άλλη μια φορά, ο ρόλος της Βρετανίας!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ:Το σχέδιο Τραμπ προβλέπει Κουρδικό Κράτος-Πρόστυχος, για άλλη μια φορά, ο ρόλος της ΒρετανίαςΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Στο χθεσινό μου άρθρο (1η Ιουνίου 2017) στην Ελεύθερη Ώρα, με τίτλο: «Η ομογένεια “καρφώνει” τον Σαμαρά», δημοσίευα κατ΄ αποκλειστικότητα ένα “non paper” που εστάλη από την Ομογένεια στον Αντώνη Σαμαρά μόλις αυτός ανέλαβε Πρωθυπουργός (Ιούλιος 2012)!
Σε αυτό το “non paper” η Ομογένεια “ενημέρωνε” τον...
Πρωθυπουργό της Ελλάδος με την ανάληψη των καθηκόντων του, θεωρώντας, πως έπρεπε να γνωρίζει ότι, όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις των ΗΠΑ εξυπηρετούσαν την Τουρκία! Πως όλοι οι πρώην Αξιωματούχοι (Υπουργοί, πρεσβευτές κα) των ΗΠΑ μετά τη θητεία τους γίνονταν έμμισθοι υπάλληλοι της Τουρκίας! Πως καμιά στρατηγική κίνηση της Τουρκίας δεν γίνεται εάν δεν συμφωνήσουν πρώτα οι ΗΠΑ! 
Ταυτόχρονα, η Ομογένεια κατήγγειλε όλες τις κυβερνήσεις της Ελλάδος για Προδοσία, αναφέροντας συγκεκριμένα:
«…Δυστυχώς υπάρχει και θέμα προδοσίας, οι ΗΠΑ και η Τουρκία βρίσκουν τους Έλληνες συνεργάτες τους, είτε με το αζημίωτο, είτε με υποσχέσεις “καρέκλας”, είτε με εκβιασμούς, διότι ούτε η Κύπρος θα χανόταν, ούτε θα γινόταν κατάληψη των Ιμίων, ούτε οι γκρίζες ζώνες θα υπήρχαν, γιατί Έλληνες προδότες “ναι προδότες” παρέδωσαν στην ουσία και την Κύπρο και τα Ίμια στην βορά των Τούρκων…»!
Επίσης, η Ομογένεια καταγγέλλει τις ελληνικές κυβερνήσεις για την “περιθωριοποίηση” της απανταχού Ομογένειας, λέγοντας ακριβώς:
«…Αν μας πείτε τι κάνει το Ελληνικό λόμπυ, μη έχοντας καμία στήριξη από τις ελληνικές Κυβερνήσεις και απομονωμένο πολιτικά λόγω κομματικών συμφερόντων, ναι είναι ανύπαρκτο…»!    

Είσαστε όλοι προδότες…

Σήμερα, όπως άλλωστε σας είχαμε υποσχεθεί, ολοκληρώνουμε το κείμενο του “non paper” που έστειλε η Ομογένεια στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και από ότι φάνηκε στα χρόνια που κυβέρνησε, μάλλον το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, μη λαμβάνοντάς το υπόψη του!  
«…Αυτή τη στιγμή η Ελληνική πλευρά μπορεί να χρησιμοποιήσει δύο όπλα για να αποφύγει την εφαρμογή του καταχθόνιου όσο και καταστροφικού αυτού σχεδίου την προσέγγιση με το Ισραήλ και την μέθοδο της δημοσιοποίησης. Βεβαίως αυτό προϋποθέτει ότι δεν υπάρχει Πέμπτη Φάλαγγα μέσα στην Κυβέρνηση, απορούμε όμως, όταν ο Παπανδρέου έγινε Πρωθυπουργός το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να επισκεφθεί την Τουρκία, ο Τσίπρας μας λέει ότι θα πάει στην  Τουρκία να διαπραγματευθεί εξοπλισμούς και Αιγαίο, αλλά τώρα και ο κ. Αβραμόπουλος μας λέει τα ίδια, νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με την Τουρκία αρχίζει το Σεπτέμβριο απορούμε, διερωτόμαστε και αγανακτούμε!

Να προσεγγίσουμε το Ισραήλ…

Το χαρτί του Ισραήλ είναι πολύ δυνατό, εξ’ άλλου αυτοί μας βοηθούν με “συστάσεις” αυτή τη στιγμή, εάν πείσουμε το Ισραήλ και το πραγματικό πανίσχυρο Εβραϊκό λόμπυ στις ΗΠΑ, ότι η γιγάντωση της Τουρκίας με θύμα την Ελλάδα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ισραήλ, καμία κίνηση της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος δεν θα εγκριθεί από την Αμερικανική Κυβέρνηση και αν ακόμη ο Πρόεδρος (Μπάρακ Ομπάμα) φέρεται ως φίλος των Τούρκων! Θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο, η Τουρκία θα έχει πολιτικό πρόβλημα ακόμη και η παραμονή της στο ΝΑΤΟ θα αμφισβητηθεί… Επομένως άμεση ενεργοποίηση των διαπραγματεύσεων στα αμυντικά θέματα με το Ισραήλ είναι ενδεδειγμένη!

Να δημοσιοποιήσουμε τις απόρρητες ειδήσεις της Ομογένειας…

Η δημοσιοποίηση των ζητημάτων που αναφέρουμε θα κάνουν πολύ καλό! Είναι για το εθνικό συμφέρον! Θα είναι πολύ δυνατό χαρτί! 
Να ερωτηθούν οι ΗΠΑ: Υπάρχει πραγματικά αυτή η ομάδα με επικεφαλής την κ. Ολμπράιτ; Υπάρχει θέμα σύστασης τριμερούς στρατιωτικής επιτροπής; Και γιατί αυτή η επιτροπή δεν περιλαμβάνει μέλος του Στρατού ξηράς, αν αυτό είναι αλήθεια;  Ποια είναι τα θέματα που θα συζητηθούν στις υψηλού επιπέδου επαφές με την Τουρκική ηγεσία το Σεπτέμβριο; Και γιατί αυτό κρίθηκε αναγκαίο;
Οι ερωτήσεις αυτές και άλλες παρόμοιες πρέπει να τεθούν επίσημα στη Βουλή και να αναγκασθούν οι αρμόδιοι υπουργοί να απαντήσουν, όταν πρόκειται για θέματα που έχουν να κάνουν με την ακεραιότητα της Πατρίδος! Και μην επικαλεστεί κάποιος το απόρρητο, γιατί τότε θα ξέρουμε ποια συμφέροντα εξυπηρετεί!
Υπάρχουν άνθρωποι στις ΗΠΑ που θέλουν να μας βοηθήσουν! Αν δεν κάνουμε κινήσεις αντιμετώπισης όλων αυτών θα είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων.»!

Σήμερα Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ!

Αυτά εν έτει 2012 και τον μήνα Ιούλιο!
Ωστόσο, σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ το κείμενο αυτό, δηλαδή το “non paper” που απέστειλε η Ομογένεια στον τότε Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά! Γιατί, σήμερα Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Ντόναλντ Τραμπ που έχει μια άλλη γεωπολιτική αντίληψη της ευρύτερης περιοχής πέριξ της Ελλάδος! 
Ο οποίος έχει πολύ στενότερες σχέσεις με το Ισραήλ και τον Πρωθυπουργό του Μπενιαμίν Νετανιάχου! Ο οποίος Ντόναλντ Τραμπ έχει “δεξί” του χέρι τον γαμπρό του, ο οποίος είναι Εβραϊκής καταγωγής και “λύνει και δένει” στον Λευκό Οίκο!    

Βλοσυρός Τραμπ κατά Ερντογάν… 

Σήμερα επίσης, θα σας αποκαλύψουμε σύμφωνα με την ακριβέστατη πηγή μας, θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πρόσφατο ταξίδι του Τούρκου Σουλτάνου στην Ουάσιγκτον! 
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε επιτακτικά από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να απόσχει από κάθε δραστηριότητα στη Συρία! Να παύσει πάραυτα να προβαίνει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά των Κούρδων! 
Επίσης, του κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να απέχει από κάθε δραστηριότητα στην Κυπριακή ΑΟΖ και πιο συγκεκριμένα στο “οικόπεδο 6”, στο οποίο ο Ερντογάν πρόσφατα είχε στείλει μια φρεγάτα!  
Εμείς, δεν πρέπει να ξεχνάμε αναφορικά με την Κυπριακή ΑΟΖ, αλλά και την Συρία, πως υπάρχει απόλυτη ταύτιση του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαδιμίρ Πούτιν! 

Το σχέδιο Τραμπ προβλέπει Κουρδικό Κράτος!

Σύμφωνα πάντα με την αδιάψευστη πηγή μας, ο Ερντογάν έχει πληροφορηθεί από το φιλοτουρκικό λόμπυ των ΗΠΑ, το σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ “2023” , το οποίο προβλέπει τη δημιουργία μεγάλου Κουρδικού κράτους, αλλά σ΄ αυτόν τον σχεδιασμό έχει τεθεί και ζήτημα Αρμενίας!  
Επειδή, ο Ερντογάν γνωρίζει τον παραπάνω σχεδιασμό που θα επιφέρει τον διαμελισμό της Τουρκίας, σχεδιάζει να απευθυνθεί στο φιλότουρκο Λονδίνο, προκειμένου να προσπαθήσει να ματαιώσει το σχεδιασμό του Κουρδικού κράτους!
Γι΄ αυτό το Λονδίνο ζήτησε να συνέλθει Συμβούλιο, με τη συμμετοχή της ΕΕ αλλά και του ΝΑΤΟ για να συζητηθεί αυτό το θέμα!    
Μην ξεχνάμε ότι το ΝΑΤΟ ήταν και είναι φιλοτουρκικό και δεν θέλει το διαμελισμό της Τουρκίας, αφού την θεωρεί ως την κορυφαία “σύμμαχο” χώρα!
Σε αυτό το Συμβούλιο, μπορεί να ζητηθεί να παραβρεθεί και ο Τραμπ!   

Οι Βρετανοί ενισχύουν ένα “θερμό” επεισόδιο στο Αιγαίο…

…και προτρέπουν να ζητηθούν ανταλλάγματα, εάν τελικά δημιουργηθεί το Κουρδικό Κράτος! Επιζητώντας σε αυτήν την περίπτωση, η διχοτόμηση του Αιγαίου να χαρακτηρισθεί ως τετελεσμένο γεγονός!
Μια θέση που προς το παρόν δεν ενισχύει ο Ντόναλντ Τραμπ!
Επανέρχομαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: