11 Ιουνίου 2017

«ΒΡΑΖΟΥΝ» ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!!!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημερώνοντας (μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου) τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαπραγμάτευση εν όψει Eurogroup. 
Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ «βράζει» μετά το φιάσκο του τελευταίου Eurogroup και τα σλάλομ της επικοινωνιακής διαχείρισης της επιδιωκόμενης συμφωνίας, σύμφωνα με το capital.gr η σταγόνα ωστόσο που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν οι τροπολογίες με τα προαπαιτούμενα που κατατέθηκαν ως δεύτερη «δόση» στο ήδη βαρύ πακέτο των μέτρων που ψηφίστηκαν με το πολυνομοσχέδιο.
Ο προβληματισμός και η κριτική που ακούστηκε με βασικό αποδέκτη τον υπουργό Οικονομικών, αφορούσε κυρίως τη στρατηγική των υψηλών προσδοκιών που ακολούθησε η Κυβέρνηση σε σχέση με τη ρύθμιση για το χρέος, συνδέοντας μάλιστα την αξιολόγηση με την «ολική συμφωνία» για τη διευθέτησή του. Το πάγωμα των συντάξεων έως το 2022 με την τροπολογία που κατατέθηκε ως προαπαιτούμενο , ανέβασε τους βουλευτές στα «κάγκελα», υψώνοντας τις φωνές της κριτικής όσων διαπίστωσαν με απελπισία πως οι δανειστές ζητούν περισσότερα διαρκώς χωρίς να υπάρχει κανένα χειροπιαστό αντίκρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: