2 Ιουνίου 2017

Απίστευτο - Αλβανός φαντάρος στον ελληνικό στρατό έστειλε στο νοσοκομείο σουβλατζή για ένα σουβλάκι και τώρα τον απειλούν να μην κάνει μήνυση γιατί θα γίνει εθνικό ζήτημα...!!!

Για ένα σουβλάκι ο Αλβανικής καταγωγής φαντάρος μπήκε σε μαγαζί και γρονθοκόπησε με μανία τον ιδιοκτήτη!!!
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Καστοριά. 
Ο Καστοριανός  αυτοαπασχολούμενος επιχειρηματίας, που με κόπο και αιματηρό ιδρώτα προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του, μη μπορώντας να φανταστεί τι επρόκειτο να του συμβεί, προσπαθούσε αργά τη νύχτα μια συνηθισμένη μέρα να κλείσει το μαγαζί του.
 
Ξαφνικά, εισήλθε ο εν λόγω φαντάρος και απαίτησε να του ετοιμάσει φαγητό.
Ο επιχειρηματίας, λόγω του περασμένου της ώρας, δεν είχε εκείνη τη στιγμή γύρο στο μαγαζί του έτοιμο με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ικανοποιήσει το αίτημα του επίμονου πελάτη.

Τελικά, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο νεαρός προέβη σε βίαιη συμπεριφορά απέναντι του. Ο καταστηματάρχης, μάλιστα, γρονθοκοπήθηκε τόσο έντονα, που ήταν  απαραίτητη η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι πηγές μας αναφέρουν πως υπάρχει παρασκήνιο ως προς την καταγγελία ή την αποσιώπηση του επιχειρηματία, αλλά και για το ποιοι είναι εκείνοι που ασκούν πίεση στον επιχειρηματία, ώστε να κουκουλωθεί το θέμα με σκοπό να μην φτάσουμε στο σημείο "να γίνει εθνικό θέμα και ζήτημα με την Αλβανία - " κ.α...

Δεν υπάρχουν σχόλια: