26 Ιουλίου 2017

Η ΑΕΚ έχασε 2-0 από τους Ρώσους!

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ τσσκα καναλι
Από δύο στημένες φάσεις η ΑΕΚ, έχασε με καθαρό σκορ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη.
Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε 2-0 από τους Ρώσους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον Γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Ο Τζαγκόεφ (45′) και Βερνμπλουμ (56′) τα γκολ για την ΤΣΣΚΑ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση.Από δύο στημένες φάσεις η ΑΕΚ, έχασε με καθαρό σκορ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η υπόθεση πρόκριση στα play off του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Η «Ένωση» μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε 2-0 από τους Ρώσους για τον 1ο αγώνα του Γ’ προκριματικού γύρου. Ο Τζαγκόεφ (45′) και Βερνμπλουμ (56′) τα γκολ για την ΤΣΣΚΑ που είναι αγκαλιά με την πρόκριση.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της. Την πρώτη καλή ευκαιρία την έχασε στο 19′. Ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ακινφέεφ, αλλά άργησε υπερβολικά και έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της ΤΣΣΚΑ να διώξει.

Στο 28′ οι Ρώσοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ. Ο Βέρνμπλουμ έξω από την περιοχή σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Σιμόες και κατέληξε στο δοκάρι. Κι ενώ το ημίχρονο θα λήξει ισόπαλο, η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε στην τελευταία φάση. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Βάσιν έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στον αμαρκάριστο Τζαγκόεφ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΤΣΣΚΑ μπήκε πιο δυνατά και ευδοκίμησε να πετύχει γρήγορα ένα δεύτερο τέρμα. Στο 56′ ο Βιτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Βέρνμπλουμ νίκησε τον Ανέστη κι έκανε το 2-0.

Η ΑΕΚ φάνηκε ότι της στοίχισε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη ήταν ακίνδυνη επιθετικά.

Διαιτητής: Φριτζ (Γερμανία)

Κάρτες: Πατίτο

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες (60? Κλωναρίδης ), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (70? Πατίτο), Μάνταλος, Λιβάγια (60? Αλμέιδα )

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεφ, Β. Μπερεζούτσκι, Βάσιν, Α. Μπερεζούτσκι, Φερνάντες, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ Τζαγκόεφ (75? Νάτχο), Γκολοβίν(83? Μιλάνοφ), Βιτίνιο, Τσαλόφ (87? Μακάροφ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: