5 Ιουλίου 2017

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για νοσηλευτή στη Δράμα: Πώς ασέλγησε σε 22χρονη - "Τη νάρκωσε, ανέβηκε στο κρεβάτι και…"

Ποιες οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον νοσηλευτή που ασέλγησε σε 22χρονη στη Δράμα...!!!
Σε συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών καταδικάστηκε νοσηλευτής, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καβάλας, κατηγορούμενος ότι νάρκωσε και ασέλγησε εις βάρος νεαρής ασθενούς που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.
Ο 48χρονος κατηγορούμενος, πατέρας δύο παιδιών κρίθηκε ένοχος για απόπειρα βιασμού, σωματική βλάβη, έκθεση σε κίνδυνο, υπεξαίρεση και ...
παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή του να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι επέστρεψε στις φυλακές.Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας τον περσινό Ιανουάριο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νοσηλευτής μπήκε στο θάλαμο όπου νοσηλευόταν η 22χρονη, ζητώντας από τους συνοδούς των παρευρισκόμενων ασθενών να περάσουν έξω, προκειμένου, όπως ψευδώς ισχυρίστηκε, να χορηγήσει παυσίπονο στην παθούσα, έπειτα από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Κατά το κατηγορητήριο, ο ίδιος τράβηξε την κουρτίνα απομονώνοντας το κρεβάτι της κοπέλας, κι αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο υπνωτικό, την έφερε σε κατάσταση καταστολής.

Με το θύμα ανήμπορο πλέον να αντιδράσει, κατηγορείτο ότι ανέβηκε στο κρεβάτι και προέβη σε ασελγείς ενέργειες εναντίον της.

Νοσηλευόμενη σε διπλανό κρεβάτι φαίνεται να αντιλήφθηκε το περιστατικό κι έβαλε τις φωνές. Στο σημείο ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον νοσηλευτή.

Απολογούμενος στο δικαστήριο αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά δεν έπεισε τακτικούς και λαϊκούς δικαστές που τον έκριναν ένοχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: