9 Ιουλίου 2017

Νεκρός στον Υμηττό βρέθηκε αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο!!!

Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε από περιπατητές το μεσημέρι της Κυριακής το πτώμα του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη, σε μονοπάτι του Υμηττού, στην περιοχή Κυρά Ελένη. Δίπλα του βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο, με το οποίο φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του.
Ο Αντώνης Δημοτάκης είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δυόμισυ μήνες από το σπίτι του στην Καισαριανή, το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου 2017.

Ο αρχιφύλακας με καταγωγή από τα Χανιά υπηρετούσε τα τελευταία 15 χρόνια στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης (Υ.ΜΕ.Τ). Ο 38χρονος με δική του αίτηση είχε μετατεθεί στην Άμεση Δράση. Από τη δεύτερη ημέρα στην νέα του υπηρεσία, ο Αντώνης Δημοτάκης ανησύχισε τους συναδέλφους του, όταν δεν παρουσιάστηκε στην αλλαγή της Άμεσης Δράσης και από τότε ξεκίνησε το θρίλερ της εξαφάνισής του. Συνήθιζε στον ελεύθερο χρόνο του να αθλείται στην περιοχή του Υμηττού, εκεί που η αστυνομία με ελικόπτερο, άνδρες της ΕΜΑΚ και εκπαιδευμένους σκύλους είχαν ερευνήσει στο παρελθόν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Επιτόπου βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών, καθώς και η Πυροσβεστική, την οποία ειδοποίησαν αρχικά οι περιπατητές που εντόπισαν την σορό, δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν πεζοπόροι και ποδηλάτες.
Πάντως, η οριστική επιβεβαίωση για την ταυτότητα του πτώματος, θα δοθεί από τον ιατροδικαστή, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε νεκροψία-νεκροτομή. Επίσης, θα λάβει γενετικό υλικό από συγγενείς πρώτου βαθμού του 38χρονου αστυνομικού, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη σύγκριση και να διαπιστωθεί με πλήρη βεβαιότητα ότι το πτώμα ανήκει στον Αντώνη Δημοτάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: