27 Ιουλίου 2017

Βόμβα: Ο Βγενόπουλος ζει; δεν πέθανε;;;

Πολλοί πιστεύουν πως ο Βγενόπουλος όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά ότι ζει στη μακρινή
Βενεζουέλα.
Πολλά λέγονται σχετικά με το θάνατο Βγενόπουλου. Τα σενάρια που τον θέλουν ζωντανό και να έχει σκηνοθετήσει τον θάνατο του δεν λένε να σταματήσουν, έστω και μετά τη κηδεία του.Η ιστορία του ως αθλητής δεν δικαιολογεί να έπαθε ανακοπή στην ηλικία του, αλλά και η ιδιότητα του ως πρόεδρος του νοσοκομείου «Υγεία» που ανακοίνωσε το θάνατο του γεννά ερωτηματικά, λένε κάποιοι. Πάντως ο Έλληνας βουλευτής Νίκος...
Νικολόπουλος, πρώην βουλευτής ΝΔ και Ανέλ, υποστηρίζει ότι δεν είναι σίγουρος ότι πέθανε ο Βγενόπουλος και ότι ζει στη Βενεζουέλα. Ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν είναι η πρώτη φορά που λέει κάτι σχετικό, αφού και όταν πέθανε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε ζητήσει να γίνει εκταφή για να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου.

Ο Έλληνας βουλευτής διερωτάται σχετικά με το θάνατο Βγενόπουλου:

-Αν ξεκίνησε η οφειλόμενη αστυνομική και δικαστική έρευνα σχετικά με τα αίτια θανάτου.

-Αν διενεργήθηκε πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή, και από ποιόν, πότε, πού.

-Αν στην σε κλειστό κύκλο κηδεία του Βγενόπουλου ήταν παρών αρμόδιο κρατικό όργανο, ώστε αν χρειαζόταν να εκτελέσει εντάλματα συλλήψεως που έχουν εκδοθεί.

-Αν οι ελληνικές αρχές διενεργούν έρευνα παράλληλα μ’ αυτήν που συνεχίζεται στην Κύπρο, όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της μεγαλονήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: