3 Αυγούστου 2017

Καλαμάτα: ΟΤΕτζής είναι ο κατηγορούμενος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας...!!!

Σοκ σε όσους τον γνώριζαν και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πίσω από τον οικογενειάρχη κρυβόταν ο μίστερ Χάιντ αλλά και αποτροπιασμό στην ευρύτερη κοινωνία της Μεσσηνίας έχει προκαλέσει η είδηση για τον 65χρονο συνταξιούχο του ΟΤΕ, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας ανηλίκου μέσω Διαδικτύου.
Σήμερα ο κατηγορούμενος πατέρας τριών παιδιών, θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί μεταξύ άλλων γιατί διαμοίρασε σε άλλους χρήστες ιστοσελίδας τη φωτογραφία ενός μωρού πάνω στο οποίο ασελγεί μια γυναίκα.

Όσοι γνωρίζουν από τον κοινωνικό τους περίγυρο τον κατηγορούμενο ή τον έχουν συναναστραφεί επαγγελματικά μιλάνε για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν θα πήγαινε το μυαλό τους ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Τον περιγράφουν ως ένα άτομο χαμηλών τόνων και πολύ κοινωνικό, με διάφορα ενδιαφέροντα και μεγάλη εξοικείωση με τους υπολογιστές. Ο 65χρονος είναι παλαίμαχος διαιτητής και ασχολείται ακόμα με το ποδόσφαιρο, ενώ κατά καιρούς τραγουδάει ερασιτεχνικά σε ταβέρνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία παιδιά του από την προηγούμενη σύζυγό του, η οποία έχει πεθάνει, έχουν εγκαταλείψει το πατρικό τους και έχουν δημιουργήσει δικά τους νοικοκυριά. Ο κατηγορούμενος μένει με τη δεύτερη σύζυγό του, η οποία είναι αλλοδαπή.

Το άκουσμα της είδησης για τη σύλληψή του την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι του στην Καλαμάτα και το ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρήκαν στον προσωπικό του υπολογιστή 2-3 ακόμη αρχεία εικόνας με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών 6-7 χρόνων, προκάλεσε τον αποτροπιασμό και την έκπληξη της τοπικής κοινωνίας. 

Ο εισαγγελέας Καλαμάτας έχει ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκου μέσω Διαδικτύου, και συγκεκριμένα για προμήθεια, κατοχή και διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ' εξακολούθηση (οι πράξεις φέρονται να έχουν τελεστεί από πέρυσι στις 2 Ιουλίου έως και φέτος στις 30 Ιουλίου), με τις επιβαρυντικές περιστάσεις: α) ότι ο δράστης ενεργούσε «κατά συνήθεια» και β) ότι «η παραγωγή του υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με την ανάγκη, που εκμεταλλεύτηκε ο δράστης της (παραγωγής) σε βάρος ανηλίκων, που δεν είχαν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους». 

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν κατασχέσει από το σπίτι του 7 σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή και 2 φορητά μέσα αποθήκευσης (USB), τα οποία στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση. 
By:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια: