6 Αυγούστου 2017

Τραγωδία στις ελληνικές θάλασσες – Θάνατος λουομένων σε Πάτρα, Πλαταμώνα, Ζάκυνθο και Χαλκιδική!!!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα 34χρονος από την θαλάσσια περιοχή της πλαζ του Ε.Ο.Τ Πατρών. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ”Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας. 
Χωρίς τις αισθήσεις του επίσης ανασύρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα 83χρονος από την θαλάσσια περιοχή Νέων Πόρων Πιερίας. Ο 83χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β. στο...
Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα 19χρονος από την θαλάσσια περιοχή “ΒΑΡΒΑΡΕΣ” Άνω Βολιμών Ζακύνθου. 


Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ζακύνθου. Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα 84χρονη από την θαλάσσια περιοχή Αγίου Ιωάννη Νέας Σκιώνης Χαλκιδικής. Η 84χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Διενεργείται προανάκριση από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: