15 Σεπτεμβρίου 2017

Άλλη μια συγκλονιστική κίνηση της διοίκησης των My market - Νερά και τρόφιμα για τα 100 άτομα που επιχειρούν για τη πετρελαιοκηλίδα του Σαρωνικού !!!

Βρεθήκαμε εκεί που επιχειρούν συνεργεία και Δήμος για την αντιμετώπιση της μόλυνσης του Σαρωνικού από το δεξαμενόπλοιο "Αγία Ζώνη ΙΙ" που ναυάγησε τα ξημερώματα της Κυριακής. Την ώρα που είμασταν εκεί είδαμε βανάκια από τα My Market να παραδίδουν νερά, κρουασάν και μπισκότα για τα 100 και πλέον άτομα που επιχειρούν εκεί.
Ρωτήσαμε αν τα προϊόντα που διέθεταν ήταν...
κατόπιν συμφωνίας με κάποια Αρχή και προς έκπληξή μας, πήραμε την απάντηση ότι η πρωτοβουλία ανήκει καθαρά στη Διοίκηση των super market My Market. Μας θύμισαν πως ανάλογες προσφορές έκαναν πρόσφατα και στην μεγάλη φωτιά στην Ανατολική Αττική, όταν επί καθημερινής βάσης, βανάκια των super market τροφοδοτούσαν νερά και τρόφιμα στους δεκάδες πυροσβέστες και εθελοντές που έδιναν μάχη για να σβήσουν τη φωτιά σε Κάλαμο, Βαρνάβα και Καπανδρίτι.
Στην Γλυφάδα, στις 4 παραλίες του Δήμου, εδώ και μέρες οι εργασίες συνεχίζονται όλο το 24ωρο. Ειδικά συνεργεία επιχειρούν στις ακτές για να περιορίσουν την μόλυνση από στερεά απόβλητα, ενώ από θαλάσσης ειδικά συνεργεία μαζεύουν τους τεράστιους «λεκέδες» πετρελαίου.Οι ειδικοί λένε ότι χρειάζεται χρόνος.  Εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.Εύγε Κύριοι των My Market. Ευχαριστούμε εκ μέρους όλων των πολιτών για τη πολύτιμη βοήθειά σας σε κάθε γεγονός όπου συνάνθρωποι μας παλεύουν για σώσουν τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: