19 Οκτωβρίου 2017

Επικίνδυνος καιρός προειδοποιεί ο Καλλιάνος: «Έρχεται ένα φαινόμενο στις 23/10 που θα κάνει…»!!!

Πώς θα κυμανθεί ο καιρός στις 23/10 σύμφωνα με τον Καλλιάνο;;; 
Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει, όπως όλα δείχνουν, ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο. 
 Ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί για ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό. Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις θα δούμε πολύ ισχυρές καταιγίδες. 
«Μια άκρως εντυπωσιακή πορεία φαίνεται ότι θα ...
ακολουθήσει ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό, καθώς θα »γεννηθεί» την Κυριακή το πρωί στην βόρεια Ιταλία και μέχρι τη Δευτέρα 23/10 το βράδυ θα βρεθεί να καλύπτει τη χώρα μας, δίνοντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος. 
Ωστόσο, εμφανίστηκε επιφυλακτικός λέγοντας πως τις επόμενες ημέρες θα δούμε κατά πόσο θα επαληθευτεί αυτή η μεσοπρόθεσμη πρόγνωση. «Θα σας ενημερώσω αναλυτικά, διότι ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιάσει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Θα είναι τελικά αυτή η κίνηση του χαμηλού ώστε να έρθουν ισχυρές βροχές στην περιοχή μας ή όχι; Η απάντηση θα σας δοθεί λίαν συντόμως, μόλις ξεκαθαρίσουν δηλαδή τα προγνωστικά στοιχεία και «κλειδώσει» η κίνηση του χαμηλού…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: