.

.
.

27 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΑΤΑΦΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ‘40 - Μια άγνωστη εκκρεμότητα 76 ετών!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για άταφους νεκρούς του μετώπου του '40- '41
Αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, οι «ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ» συναντώνται με την ιστορική μνήμη και το ηθικό χρέος προς τους άταφους νεκρούς του μετώπου του '40- '41.
Η Ματρώνη Δικαιάκου συνομιλεί με τον Γεώργιο Σούρλα πρώην υπουργό και πρώην Ά αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τον Γιώργο Νούλα Δικηγόρο- Διεθνολόγο, τον Απόστολο Κωστόπουλο γιό πεσόντος και την Γεωργία Γούλα κόρη πεσόντος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τέκνων Συγγενών Πεσόντων του Έπους 1940-1941, για την προσπάθεια να τιμηθούν έστω 76 χρόνια αργότερα οι ήρωες της πρώτης γραμμής.

Από τη Χειμάρρα, η Ερμιόνη Πρίγκου, η «Μάνα των Πεσόντων», μιλάει για την μοναδική σχέση της οικογένειάς της και της ίδιας με το μέτωπο του πολέμου του ’40 και με 6 από τους στρατιώτες που έζησαν και σκοτώθηκαν κοντά στο σπίτι της. Αυτό το Σάββατο 28 Oκτωβρίου, στις 10:00 το πρωί στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.
Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, στον ιστότοπο >> http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: