26 Οκτωβρίου 2017

Φως στο ''Τούνελ'' - Αποφυλακίστηκε ο φίλος της Αγγελικής!

peponi
Το πτώμα της όμορφης Αγγελικής δεν έχει βρεθεί και κανείς μέχρι σήμερα δεν τιμωρήθηκε για την υπόθεση που συγκίνησε την κοινή γνώμη.Ο φίλος της άτυχης κοπέλας που φέρεται να την είχε βάλει στο σκληρό κόσμο των ναρκωτικών και βρισκόταν μαζί της τις ώρες που χάθηκε,  ήρθε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αλλά για άλλο λόγο.
Οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν η διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους  κατ’’  εξακολούθηση και κατ’ υποτροπή. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε.


Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες και αντιφάσεις που έφερε στο φως το «Τούνελ» για τον φίλο της 26χρονης Αγγελικής Πεπόνη από την Πρέβεζα, είχαν προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης.  Όπως αποδείχτηκε από την εκπομπή με μαρτυρίες φίλων, η κοπέλα τον τελευταίο καιρό ήταν έρμαιο του συγκεκριμένου ανθρώπου και πριν χαθεί, βρισκόταν μαζί του. Ο ίδιος μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει τίποτε για την τύχη της…

«Δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ, εγώ τιμωρώ…»

Το ίδιο αμετανόητος εμφανιζόταν για καιρό μετά την πρώτη καταδίκη του. Το «Τούνελ» επικοινώνησε μαζί του τον Μάρτιο του 2013  στην φυλακή όπου βρισκόταν.

Επανέλαβε τότε το ίδιο «τροπάριο», ότι η Αγγελική ζει και θα την βρει η εκπομπή κάπου στην Αλβανία, ή κάπου στην Ήπειρο. Φρόντισε όμως να στείλει εμμέσως το απειλητικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. «Δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ, εγώ τιμωρώ…» ήταν τα λόγια του.

Η μητέρα της άτυχης Αγγελικής Πεπόνη που βρέθηκε τότε στο στούντιο, τα έχασε με τη σκληράδα και την κυνικότητα του. Δεν είχε ούτε μία λέξη συμπάθειας για την κόρη της. Για μια ακόμη φορά απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν τι απέγινε το παιδί της να μιλήσουν έστω και μετά από τόσο καιρό, για να δικαιωθεί η μνήμη του .

Οι αντιφάσεις του φίλου και η αποκάλυψη

Η πανέμορφη και γεμάτη ζωή Αγγελική χάθηκε ξαφνικά ενώ επέστρεφε σπίτι της την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010.

«Ο θάνατος δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ζούμε», είπε η μητέρα της αγνοούμενης. Περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της Αγγελικής όπως τις μετέφερε στην οικογένειά της ο φίλος της που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε πριν χαθεί.

Ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα έφυγε με οτοστόπ και έστελνε τους συγγενείς της να την αναζητήσουν σε διαφορετικές πόλεις «που είχε θεαθεί». Η Αγγελική όμως δεν βρισκόταν πουθενά.

Όταν το «Τούνελ» ήρθε σε επαφή με το φίλο της και τελευταίο μάρτυρα, διαπίστωσε ότι η μαρτυρία του ήταν αντιφατική. Από τις κλήσεις στο κινητό της αγνοούμενης φάνηκε ότι είχε συχνή επικοινωνία μαζί του τις ώρες που χάθηκε, κάτι που ο ίδιος αρνιόταν. Το κινητό της έκλεισε στην περιοχή που μένει και εργάζεται.

Ο γιος του αποκάλυψε στην εκπομπή ότι το μεσημέρι που η Αγγελική χάθηκε, βρισκόταν στο σπίτι τους. Το σημαντικό αυτό στοιχείο δεν το ανέφερε ποτέ ο φίλος της στις Αρχές, αλλά ούτε και στην οικογένεια. Μια φίλη της Αγγελικής αποκάλυψε ότι την προηγούμενη της εξαφάνισης, βρισκόταν στο σπίτι του και είδε την Αγγελική που κινδύνεψε να πεθάνει στα χέρια του…

Το «Τούνελ» βρέθηκε στη γειτονιά που «κατάπιε» την όμορφη κοπέλα, αλλά σκόνταψε σε ένα τείχος σιωπής. Η επιτόπια έρευνα όμως έδειξε ότι άλλα ισχυριζόταν ο μάρτυρας στην εκπομπή και άλλα ίσχυαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: