13 Νοεμβρίου 2017

Πλημμύρες και καταστροφές από την κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα!!!

Πλημμυρισμένους δρόμους και σπίτια, αλλά και ατυχήματα προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα.Πόλη για γερά νεύρα η Αθήνα, λόγω στάσης εργασίας στο μετρό και κακοκαιρίας.
Προβλήματα σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την χώρα.
Η πόλη της Ηγουμενίτσας χτυπήθηκε ήδη από το βράδυ του Σαββάτου, με μεγάλη μάλιστα ένταση κατά την διάρκεια της νύχτας, με την πιο κεντρική λεωφόρο της πόλης να μοιάζει με ποτάμι λάσπης. Ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων απομάκρυναν λασπόνερα που είχαν φτάσει μέσα στα σπίτια και τα μαγαζιά τους.

Καταρρακτώδης ήταν η βροχόπτωση την χθεσινή νύχτα στην Αργολίδα δημιουργώντας αρκετά προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου. Το πρόβλημα είναι έντονο στην περιοχή του χωριού Αργολικού, λίγο έξω από το Ναύπλιο, όπου το ρέμα που περνάει στην περιοχή έχει φουσκώσει.

Στην Αθήνα, η σφοδρή βροχόπτωση έχει προκαλέσει προβλήματα στην ήδη επιβαρυμένη, λόγω των στάσεων εργασίας στα ΜΜΜ, κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ διακοπές στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν περιοχές των νοτίων προαστίων.
Ισχυρή καταιγίδα πλήττει αυτή τη στιγμή και την Κόρινθο.

Η βροχόπτωση στάθηκε η αιτία για δύο τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν το πρωί στο Ηράκλειο, καθώς το οδόστρωμα έγινε ακόμη πιο επικίνδυνο. Στην επαρχιακή οδό Σκαλανίου-Αχανών συγκρούστηκαν δύο οχήματα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου και ουρές οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Λίγο αργότερα ένα ΙΧ ανετράπη στην εθνική οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου χωρίς να αναφερθούν τραυματίες.
tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: