15 Νοεμβρίου 2017

Συγκλονιστικές εικόνες από την καταστροφή σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο-Εγκλωβίστηκαν πυροσβέστες που επιχειρούσαν να βοηθήσουν πολίτες!!!

IMG_4255
Δραματικές στιγμές ζούνε από τα ξημερώματα της Τρίτης οι οδηγοί που βρέθηκαν στην περιοχή της Νέας Περάμου και της Μάνδρας την ώρα της σφοδρής καταιγίδας που μετέτρεψε τους δρόμους σε ορμητικούς χειμάρρους, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να κινδυνεύσουν.
Τα σοβαρά προβλήματα λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης σημειώνονται από τα ξημερώματα στην Νέα Πέραμο, τη Μάνδρα και...
σημεία της Παλαιάς και της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, όπου έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι, τα σπίτια και τα καταστήματα.Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μεγάρων - Νέας Περάμου έχει πλημμυρίσει όλη η πόλη και έχουν αποκλειστεί όλες οι είσοδοί της.

Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στη Μάνδρα Αττικής, όπου επίσης έχει πλημμυρίσει όλη η περιοχή. Χαρακτηριστικό είναι ότι πυροσβέστες που επιχειρούσαν για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων κοντέινερ, εγκλωβίστηκαν και οι ίδιοι.

Το νερό στη Μάνδρα έχει φτάσει στα 2 μέτρα ύψος, παρασέρνοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην παλαιά Εθνική Οδό και κυρίως στο 39χλμ από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, όπου έχει διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Προβλήματα έχουν αναφερθεί και στην Νέα Εθνική Οδό, από το 34χλμ μέχρι το 39χλμ προς Κόρινθο. Εκεί η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Και στο 2ο χλμ παλαιάς Εθνικής Ελευσίνας – Θηβών, η κίνηση των οχημάτων έχει διακοπεί.

Την διακοπή κυκλοφορίας και στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας έχει προκαλέσει η καταρρακτώδης βροχή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στο 2ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Αγία Σωτήρα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 160 κλήσεις για απεγκλωβισμούς οδηγών από τα αυτοκίνητά τους, τα οποία παρασύρονται από τα ορμητικά νερά, καθώς και για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Νέα Πέραμο, Μάνδρα και Μαγούλα σήμερα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου.

Κλειστή η έξοδος Μάνδρας της Αττικής οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λόγω έντονης εισροής υδάτων.

Δείτε τις εικόνες του newsbeast.gr:

IMG_4255IMG_4263IMG_4299IMG_4303IMG_4307IMG_4308
Βίντεο και φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Δείτε και άλλα βίντεο από τη Νέα Πέραμο και τη Μάνδρα


Δεν υπάρχουν σχόλια: