14 Νοεμβρίου 2017

Δώρα Ζέμπερη: Νέο θρίλερ - Βρέθηκαν αποτυπώματα που δεν ανήκουν στο δράστη!!!


Δώρα Ζέμπερη: Νέο θρίλερ - Βρέθηκαν αποτυπώματα που δεν ανήκουν στο δράστη!
Νέα στοιχεία στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη
Λίγες μόνο ημέρες μετά τη σύλληψη του 58χρονου δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα.Η αναφορά του ιατροδικαστή ότι τα δολοφονικά χτυπήματα με μαχαίρι, στο κεφάλι αλλά και στο πίσω μέρος του σώματος, διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του καθ' ομολογία δολοφόνου της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, ότι «εκείνη έπεσε πάνω στο μαχαίρι».
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, «το θύμα ήταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού».

Βρέθηκαν αποτυπώματα αγνώστων ατόμων στον τόπο του εγκλήματος

Επιπλέον, σύμφωνα με το «ΒΗΜΑ», στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία από τη δικογραφία.Στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν αποτυπώματα αγνώστων ατόμων που δεν σχετίζονται ούτε με τον 58χρονο δράστη της δολοφονίας, αλλά ούτε και με άτομα που βρέθηκαν αργότερα στο ίδιο σημείο, μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματος της εφοριακού.Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει σαφή ένδειξη για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση εναντίον της Ζέμπερη, όμως εξετάζει περαιτέρω αυτά τα δεδομένα.
Ακόμη, ο 58χρονος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης μίας μαύρης BMW (πιθανόν την είχε αποκτήσει από την περίοδο που έκανε διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών) στην οποία υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ. για τη συγκέντρωση περαιτέρω στοιχείων για τη δράση του.
Επιπλέον, ζητούμενο είναι για τους ερευνητές της υπόθεσης γιατί εξαφανίσθηκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι, που φιλοξενούσε τον δολοφόνο. newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: