17 Νοεμβρίου 2017

Το μέντιουμ που προέβλεψε Brexit και Τραμπ προφητεύει για το 2018 !!!

Ο Craig Hamilton-Parker είναι γνωστός στην υφήλιο γιατί μπόρεσε να δει στο μέλλον, όπως λέει, και να προβλέψει τόσο την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και την εκλογή Τραμπ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Με τέτοιες περγαμηνές πίσω του, κάποιοι πίνουν πλέον νερό στο όνομά του, και το μέντιουμ δεν σταματά να μιλά για τα όσα θα ακολουθήσουν το 2018.
Βγήκε λοιπόν ξανά στο YouTube για να μοιραστεί τα οράματά του για τους επόμενους μήνες, όταν μας είπε ότι θα λάβει χώρα μια αποτυχημένη προσπάθεια ανατροπής του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και μια παγκόσμια επιδημία γρίπης που θα συνδέεται με τη βιοτρομοκρατία.
Τα δεινά που θα πλήξουν τον πλανήτη μας δεν σταματούν όμως εδώ: η Αμερική θα χτυπήσει τελικά τη Βόρεια Κορέα διαλύοντας έναν βασικό εμπορικό δρόμο, ο Κιμ θα ανατραπεί από τους πολίτες του και ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο θα βυθιστεί.
Βλέπει ακόμα ένα τρομοκρατικό χτύπημα σε βρετανικό αυτοκινητόδρομο, αλλά και ένα δεύτερο, χημικό αυτή τη φορά, είτε σε Λονδίνο είτε σε Βερολίνο. Όπως το έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Το 2018 θα είναι μια χρονιά πολιτικών ανακατατάξεων και περιβαλλοντικών κρίσεων που θα προκληθούν από έναν δραματικό και πρωτόγνωρο καιρό». Αν θα επιβεβαιωθεί ξανά, θα φανεί κατά τους επόμενους μήνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: