13 Δεκεμβρίου 2017

Ισχυρή έκρηξη στο βενζινάδικο του Προέδρου βενζινοπολών στην Ανάβυσσο – Το εκβιαστών ανέλαβε την υπόθεση!!!

Από μασούρι δυναμίτιδας προήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ανάβυσσο.Από την έκρηξη...
ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο πρατήριο όσο και σε κοντινά σπίτια και καταστήματα, ενώ η φωτιά που ακολούθησε κατασβέστηκε από 15 πυροσβέστες που επιχείρησαν με 6 οχήματα.
Σημειώνεται ότι το πρατήριο ανήκει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας Μιχάλη Κιούση, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Στο μεταξύ την άμεση διαλεύκανση της βομβιστικής επίθεσης στο πρατήριο καυσίμων στην Ανάβυσσο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Ανάβυσσο ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων. Η ΠΟΠΕΚ καταδικάζει την επίθεση και κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια που στόχευε σε ανθρώπινα θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: