21 Μαΐου 2018

Α, να ένας ακόμη προδότης από το 2018 - Εθνικό Ξεπουλητάρι ο Τσίπρας - Η Κεντροαριστερά θα αυτοκτονήσει ΠΟΛΙΤΙΚΑ αν αφεθεί να την παρασύρουν οι συνωμοσίες του Μαξίμου!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μακεδονία του Ιλιντεν
Eίτε βρει είτε δ-εν βρει ο Τσίπρας πρόθυμους ξεφτίλες-συνοδοιπόρους για να παραχωρήσει το όνομα «Μακεδονία» στο γειτονικό κρατίδιο, με φτιασιδώματα και ωραιοποιήσεις της πλάκας, το μήνυμα είναι ένα από τον ελληνικό λαό: 
Για όσους δεν το κατάλαβαν, δηλαδή, ή κάνουν τα «κουνέλια»… 
Μόνο πάνω από τα ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ/ΣΑΣ! 
Ή, μάλλον, ούτε πάνω από αυτά, αφού κάτι που είναι ξεκάθαρα αντίθετο με το 90% των Ελλήνων, δεν πρόκειται τελικά να σταθεί πουθενά.
Αντίθετα, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο απρόβλεπτα ισχυρών κλυδωνισμών διαχρονικά, με ένα και μόνο -καθόλου αναπάντεχο- σίγουρο αποτέλεσμα.
Οσοι θα συμμετάσχουν στην οργανωμένη εθνική προδοσία μέσα από μια Βουλή που δεν είναι πια ούτε στο ελάχιστο αντιπροσωπευτική των πραγματικών πολιτικών συσχετισμών, σκάβουν τον λάκκο τους. Η Μακεδονία θα γίνει ο τάφος τους, πολιτικά, και θα τους βρίσκουν χιλιάδες χρόνια μετά, κάπως σαν τον Ηλιο της Βεργίνας στις ανασκαφές, και θα λένε: Α, να ένας ακόμη προδότης από το 2018!!!

– Επειδή δεν μπορεί να υπάρχει η παραμικρή ψευδαίσθηση για τα παιχνιδάκια που παίζει το Εθνικό Ξεπουλητάρι ο Τσίπρας, ο οποίος ενώ είναι ανίκανος να πάρει πίσω δύο Ελληνες στρατιωτικούς από την Τουρκία, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ (!), είναι πρόθυμος να δώσει, έτσι εύκολα, ολόκληρη την Ιστορία μας, χωρίς καν να του ανήκει, σε ανύπαρκτους… Επειδή πλέον έχουν ξεσκεπαστεί πλήρως και οι πεμπτοφαλαγγίτες από τα μικρότερα κόμματα, αλλά και στη Ν.Δ., που θα ήθελαν, λέει, να συζητήσουν μια… ισορροπημένη λύση, λες και τους ζήτησε κανείς τη γνώμη τους… Επειδή από όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα, ξεκινώντας από το ότι μέχρι και ανώτατοι δικαστικοί παραιτούνται καταγγέλλοντας τον σφαγιασμό των συνταξιούχων τη στιγμή που «φόνισσες» μένουν ατιμώρητες από τη Δικαιοσύνη λόγω κομματικής προστασίας (υπόθεση μικρής Μελίνας – υπάρχουν όντως ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας;), είναι σαφές ότι ζούμε σε ένα καθεστώς μιας ιδιότυπης χούντας… που απλώς ξεπουλάει Ελλάδα βάσει παραγγελιών εξωτερικού. Από δημόσια περιουσία έως Ιστορία. Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά πρωτίστως επειδή η Μακεδονία είναι Ελληνική, πάει και τελείωσε: Αυτή η έσχατη, αλλά όχι τελευταία, προδοσία Τσίπρα θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο!!!

– Αν εξαιρέσεις ένα μικρό κομμάτι της τάξης του 3%-5%, το οποίο ανήκει ουσιαστικά σε εκείνη την Αριστερά που ανέκαθεν ήθελε να δώσει τη Μακεδονία, είτε στους Σλάβους γενικά, είτε ειδικά στους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, ακόμη και μέσα στους ψηφοφόρους της κυβερνώσας παρακρατικής συμμορίας υπάρχουν Ελληνες, υπάρχουν πατριώτες. Αλλά ο Τσίπρας δεν νοιάζεται πια ούτε για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνο για το προσωπικό του Κεφάλαιο (πολιτικά και όχι μόνο… τύφλα να ’χουν οι πισίνες του Podemos).

– Η Κεντροαριστερά θα αυτοκτονήσει ΠΟΛΙΤΙΚΑ αν αφεθεί να την παρασύρουν οι συνωμοσίες του Μαξίμου, ενώ στην αρχή είχε καθαρή γραμμή, ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς αυτό τον πρωθυπουργό να χειριστεί τόσο μεγάλα εθνικά θέματα. Εάν δηλαδή διαβεί τον Ρουβίκωνα στο θέμα της Μακεδονίας, τότε θα βλέπει με το κιάλι ξανά τη Χρυσή Αυγή, όπως ήδη δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Πέραν τούτου, όμως, το ΠΑΣΟΚ, η κοιτίδα όλων των αληθινών κεντροαριστερών, ήταν ξεκάθαρα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ κόμμα, το οποίο ουδέποτε θα συνέπραττε σε τέτοια αισχρή μεθόδευση. Επειδή πολλοί πονηροί σκάβουν τον λάκκο της Φώφης Γεννηματά, νομίζω πως ξεχνούν ότι δεν είναι για τα δόντια τους. Προέρχεται από τα παλιά και δεν βγήκε από τίποτα ρετάλια κολαούζων του ΓΑΠ.

– Οι χρεοκοπημένοι εκείνοι πολιτικοί από το Ποτάμι που διαφημίζουν μάλιστα ότι είναι έτοιμοι να… εκποιηθούν (απίστευτη δήλωση: «Τώρα αντιλαμβάνονται όλοι τη χρησιμότητά μας για το Μακεδονικό και την Κύπρο») για λόγους προσωπικού αδιεξόδου, δεν χρειάζεται να βαδίσουν μόνοι τους τον δρόμο της Ντροπής. Ούτε να ντρέπονται για λογαριασμό τους όσοι τους ψήφισαν και τους έχουν εγκαταλείψει προ πολλού. Ειδικά το ΠΟΤΑΜΙ, επειδή ουσιαστικά και τυπικά δεν υπάρχει πια, δεν δικαιούται ηθικά να πρωταγωνιστεί στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Και αυτό το λέμε με πόνο ψυχής, γιατί οι άνθρωποι που ξεκίνησαν έναν αγώνα αξιοπρεπή και διαφανή, θα κάνουν έγκλημα αν καταλήξουν στου Τσίπρα την αυλή.

– Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήσει το παραμικρό περιθώριο στους ολίγους μεγαλοσχήμονες «πρόθυμους» της Νέας Δημοκρατίας να συμπορευθούν ή έστω να συνηγορήσουν στη Λύση Τσίπρα για τη Μακεδονία, τότε τους κάνει διπλή χάρη. Και ο ίδιος ΞΕΧΝΑ κάθε πιθανότητα να γίνει πρωθυπουργός και η Ν.Δ. θα πληγεί ανεπανόρθωτα, ενδεχομένως και να αφανιστεί ή να διασπαστεί.

Είναι αδιανόητο η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που είπε δακρύζοντας «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική», έστω να ΣΥΖΗΤΑ ένα τέτοιο ενδεχόμενο! Κι αν δεν μπορεί να επαναλάβει δημόσια τη δήλωση του εθνάρχη τουλάχιστον ας παραπέμπει σε αυτήν. Τόσο βαρύ τους πέφτει; Καλά τα είπε για το Ιλιντεν ο Κυριάκος, ας τους το ξεκόψει γενικά κάθετα και με εθνικό τσαμπουκά. Ασε που όσοι «γαλάζιοι» βουλευτές και δη βουλευτίνες λειτουργούν υπέρ ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τεθούν ΕΚΤΟΣ μια και καλή, παραδειγματικά και αμετάκλητα. Αλλιώς και για τη Ν.Δ. το Μακεδονικό θα γίνει ο τάφος της. Θα βάλουν στη Βουλή ακόμη και την «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου που είναι ήδη στο 1,5%.

– Αυτά είναι τα δεδομένα. Ας τα σκεφτούν και ας πορευτούν ανάλογα. Το λιγότερο που μπορούν να ζητήσουν, εύλογο και έντιμο κατά τη γνώμη μας, είναι να προηγηθούν οι εκλογές, ώστε νέα κυβέρνηση με νωπή εντολή να μπορεί να κάνει χειρισμούς που ο ελληνικός λαός θα γνωρίζει και θα προσυπογράψει! Οχι να του κρύβουν την… περικοπή της Μακεδονίας, όπως κάνουν με τις συντάξεις!!! Ολα τα άλλα αποκαθίστανται, τα εθνικά και άγια χώματα όχι!!! Κόψτε τα κολλητιλίκια με τον Τσίπρα, κι ας πάει να κόψει τον σβέρκο του, όπως φώναζαν και οι συνταξιούχοι στους δρόμους. Οσοι θέλουν να τον ακολουθήσουν στον σίγουρο ενταφιασμό με την προδοσία της Ονομασίας ας θεωρούνται ήδη πολιτικά ζωντανοί-νεκροί. Dead man voting!

Υ.Γ.: Μακεδονία του Ιλιντεν;
Μακεδονία του Ηγγικεν η Ωρα σας.

Γι΄αυτό έκαναν αμέσως την κωλοτούμπα; Ή είναι επικίνδυνα πολιτικά αγράμματοι όπως τους είπε ο Βενιζέλος και δεν ξέρουν καν τι σημαίνει Ίλιντεν;

του Θέμου Αναστασιάδη [protothema.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια: