19 Μαΐου 2018

Μεσσηνία: 6 χρόνια σε “πολυτάλαντο” τσιγγάνο!!!

Μεσσηνία: 6 χρόνια σε “πολυτάλαντο” τσιγγάνο
Σε 6 χρόνια και 7 μήνες κάθειρξη και χρηματική ποινή 600 ευρώ καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας Ελληνας τσιγγάνος ως υπότροπος για... 11 διαφορετικές πράξεις, μεταξύ αυτών ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και άλλα! 
Η... αρχή έγινε σε δρόμο της Μεσσήνης όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με μηχανάκι. Ο οδηγός της μηχανής (που χθες στο δικαστήριο δεν τον... αναγνώριζε), πέρα από την ταραχή που πήρε με το τροχαίο, είδε μετά και τον τσιγγάνο να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο με ένα τσεκούρι.
 
Μάλιστα ο κατηγορούμενος τον χτύπησε με την ανάποδη του τσεκουριού στο χέρι, έκλεψε δύο μπιτόνια βενζίνης και τα γυαλιά του και έφυγε. Βέβαια, αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και επειδή ήξεραν ποιος οδηγεί το αυτοκίνητο το οποίο περιέγραψε ο παθών, δεν άργησαν να τον βρουν να πίνει καφέ με έναν άλλον στο σταθμό του τρένου, στη Μεσσήνη. 
Οταν είδε τους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος έτρεξε, αλλά αυτοί τον κυνήγησαν και τον έπιασαν. ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΡΑΜΜΑΤΑ Ομως, η ιστορία δεν τελειώνει εκεί, αφού μετά την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, τον έστειλαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, όπου σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του. 
Ο αξιωματικός υπηρεσίας του Α.Τ. Καλαμάτας χρειάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια συναδέλφων του αστυνομικών της ΟΠΚΕ για να μπουν στο κελί και να τον ηρεμήσουν. Ο ένας από τους αστυνομικούς κατέληξε μάλιστα στο νοσοκομείο και έκανε ράμματα στα δάχτυλα γιατί ο κατηγορούμενος τον έσπρωξε και τον πέταξε πάνω στα κάγκελα. 
Οσο προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν αυτός έβριζε τα σπίτια και τις γυναίκες των αστυνομικών και απειλούσε ότι θα τους βρει όταν βγει έξω –ενώ μεταξύ των φθορών που προκάλεσε ήταν και να σπάσει το καρτοτηλέφωνο των κρατητηρίων. 
Ο ίδιος πάντως χθες στην απολογία του υποστήριξε ότι είναι διαβητικός και από τη σύγχυση γιατί τον κατηγόρησαν άδικα του έπεσε το σάκχαρο και δεν θυμάται τι έκανε, μέχρι που λιποθύμησε. Το δικαστήριο έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του με τον όρο να εμφανίζεται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: