26 Μαΐου 2018

Οργή λαού:Χαράτσι με καπέλο. Πως ο ΕΝΦΙΑ παίρνει φωτιά – Σε ποιες περιοχές οι ιδιοκτήτες θα πληρώσουν… χρυσά τα ακίνητά τους!!!

95662.jpg– Το κόλπο με τον συμπληρωματικό φόρο στα ακίνητα
– “Κατάρα” το εξοχικό και το σπίτι στο χωριό
– Πως ο ΕΝΦΙΑ μένει στα ίδια αλλά οι ιδιοκτήτες καίγονται
Υπάρχουν περιοχές όπου οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν μεγαλύτερο ΕΝΦΙΑ, όμως δεν είναι ο βασικός φόρος που αποτελεί πλέον το πρόβλημα. Οι αλλαγή στις αντικειμενικές φέρνει τα πάνω κάτω.
 
Η κυβέρνηση για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με την οργή των κατόχων ακινήτων στις λεγόμενες λαϊκές συνοικίες όπου οι αξίες θα εκτιναχθούν 30% και 40%, αλλά ταυτόχρονα να μπορέσει να πιάσει το “πλαφόν” των 2,75 δισ. που απαιτεί η τρόικα ετοιμάζει μια δυσάρεστη “έκπληξη” σε όσους έχουν εξοχικό ή σπίτι στο χωριό.

Το πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων δεν θα είναι πλέον ο βασικός ΕΝΦΙΑ αλλά ο συμπληρωματικός φόρος.

To φόρεμα που αναδεικνύει την θηλυκότητα κάθε γυναίκας και θα κάνει πάταγο φέτος το καλοκαίρι κοστίζει μόλις 45 ευρώ!
Η Parizianista είναι η κορυφαία Ελληνική εταιρεία που δημιουργεί μόδα και δεν την ακολουθεί. Οι φετινές συλλογές φέρουν την υπογραφή διάσημων προσώπων όπως η Μαρία Κορινθίου και θα κοσμούν τις ποιο μοδάτες βιτρίνες σε πρωτεύουσες της Ευρώπης όπως το Λονδίνο, το Μιλάνο, Το Παρίσι κα. Η Μοναδική εταιρεία που κάνει συνεχόμενους ποιοτικούς ελέγχους και κάνει κάθε γυναίκα να ξεχωρίσει σε χαμηλές τιμές. 
ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΕΔΏ
crazynapo_official_logo rotator banner.png
Με βάση τα όσα διαρρέονται ως τώρα απ’ το κυβερνητικό στρατόπεδο αν και οι αντικειμενικές αξίες σε περιοχές που βρίσκονται σήμερα στα 550 με 600 ευρώ ή στα 750 με 800 ευρώ θα πάνε 150 με 250 ευρώ επάνω οι συντελεστές θα μείνουν στα ίδια επίπεδα και ο ΕΝΦΙΑ δεν θα επηρεαστεί.

Η βασική αλλαγή έρχεται με τον συμπληρωματικό φόρο όπου οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν συνολική περιουσία άνω των 200.000 ευρώ θα πληρώσουν… χρυσάφι. Αυτό καθώς με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών όποιος έχει ένα σπίτι στο χωριό ή ένα εξοχικό σε περιοχή με σημερινή τιμή από 550 ως 750 και 800 ευρώ θα βρεθεί κάτοχος ακινήτου με αξία κατά 30% μεγαλύτερη.
Παράλληλα με την ένταξη ολόκληρων περιοχών, όπως στο Μαρκόπουλο, τη Ραφήνα, το Πόρτο Ράφτη, το Λαύριο ή σε δεκάδες άλλες περιοχές της επαρχίας τα εξοχικά ακίνητα που διαθέτουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα θα αποκτήσουν νέα αυξημένη αξία.
Κάπως έτσι οι ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων θα περάσουν το όριο των 200.000 ευρώ και θα κληθούν να πληρώσου συμπληρωματικό φόρο. Με λίγα λόγια αν και η κυβέρνηση λέει ότι το χαράτσι δεν θα αλλάξει και πολύ η πραγματικότητα κρύβεται κάτω από το… καπέλο του συμπληρωματικού φόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: