18 Σεπτεμβρίου 2018

Champions League: Τα 10 μεγαλύτερα… κανόνια της διοργάνωσης!!!

Μπορεί τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχουν εδώ και εβδομάδες ξεκινήσει, αλλά από τη στιγμή που το Μουντιάλ 2018 ολοκληρώθηκε, όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη της φάσης των ομίλων του Champions League. Η στιγμή αυτή… επιτέλους έφτασε.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν θα κάνουν άλλη υπομονή! Απόψε το βράδυ (18.09.2018) η κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή σε διασυλλογικό επίπεδο, το Champions League, επιστρέφει στις ζωές τους.


Οι 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μπαίνουν στη «μάχη» για την διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» για την επόμενη φάση του Champions League. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την προσπάθεια –πέρα από τις σταθερές άμυνες- θα παίξουν και τα… κανόνια κάθε ομάδας.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είδαμε μια τεράστια μετακίνηση στη θέση του επιθετικού, αφού ο πρώτο σκόρερ του Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αλλάξει «στρατόπεδο».

Έχοντας πετύχει 120 τέρματα στη διοργάνωση, ο Πορτογάλος επιθετικός αποφάσισε να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης για το Τορίνο και την Γιουβέντους.

Ο Λιονέλ Μέσι, που βρίσκεται 20 γκολ… μακριά από τον Ρονάλντο (!) και έχει σκοπό να τον πλησιάσει, σκοράροντας για την Μπαρτσελόνα. Άξιο αναφοράς πως στην Τρίτη θέση της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο παλαίμαχος επιθετικός, Ραούλ. με 71 τέρματα.

Οι κορυφαίοι 10 σκόρερ στην Ιστορία του Champions League
Κριστιάνο Ρονάλντο 120 τέρματα

Λιονέλ Μέσι 100
Ραούλ 71
Καρίμ Μπενζεμά 56
. Ρούουντ Φαν Νιστελρόϊ 56

Τιερί Ανρί 50

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς 48
. Αντρέϊ Σεβτσένκο      48

Φιλίππο Ιντζάγκι 46

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι 45

Δεν υπάρχουν σχόλια: