18 Οκτωβρίου 2018

Πρέβεζα: «Η Αγγελική Πεπόνη δολοφονήθηκε» – Τι λέει το πρόσωπο κλειδί στο θρίλερ της εξαφάνισης – Η παρέμβαση της μητέρας της!

Ήταν Πέμπτη 17 Ιουνίου του 2010, όταν η 26χρονη Αγγελική Πεπόνη εξαφανιζόταν μυστηριωδώς στην Πρέβεζα. Συγγενείς, φίλοι και φυσικά η μητέρας της, την αναζητούσαν μάταια για χρόνια. Το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε θαμμένο σε χωράφι, ήρθε να φέρει ξανά στο προσκήνιο την πολύκροτη υπόθεση, με τις έρευνες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος έλεγε ότι έφυγε από το σπίτι του και έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και πως από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.
Όπως είχε πει τότε, κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία. Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας υποστήριζαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.
Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Ο 59χρονος στην Τατιάνα Στεφανίδου

Το κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση θρίλερ μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου». Επανέλαβε πως είναι αθώος και πως αυτό αποδείχθηκε από την εξονυχιστική έρευνα που του έγινε, όταν χάθηκαν τα ίχνη της 26χρονης.  «Χάθηκε μυστηριωδώς και δεν ξέρω τι συνέβη. Είχα μια σχέση με εκείνη για ένα 6μηνο το 2009, αλλά μετά έκανα φυλακή για ναρκωτικά και την έχασα» λέει ο ίδιος και συνεχίζει…
«Έκατσα 4 χρόνια στη φυλακή για διάθεση ναρκωτικών επειδή ομολόγησα. Το θέμα της εξαφάνισης δεν με ακουμπάει. Το μόνο δικαστήριο που είχα ήταν για τα ναρκωτικά και όχι για την εξαφάνιση της Αγγελικής».
«Για τελευταία φορά την είδα την προηγούμενη νύχτα και της έδωσα 150 ευρώ. Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας αλλά άρρωστη. Ήταν τοξικομανής βαριάς μορφής».
Για εκείνους που κατέθεσαν εναντίον είπε: «τους έβαζαν να καταθέτουν εναντίον μου σε μια προσπάθεια να με μπλέξουν. Με έχει ενοχλήσει πολύ αυτή η υπόθεση. Την Αγγελικούλα την αγαπούσα σαν αδερφή μου».

Αγγελική Πεπόνη: Λιώνουν από αγωνία συγγενείς της

Συγγενείς της αγνοούμενης κοπέλας που μιλούν στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, εμφανίζονται σίγουροι πως το ανθρώπινο κρανίο ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη και ζητούν δικαίωση. «Το σημείο που βρέθηκε το κρανίο είναι ανάμεσα στην καντίνα που είχε αυτός, που εμείς κατηγορούμε, και στο σπίτι του».
«Από την πρώτη στιγμή λέγαμε πως πρόκειται για δολοφονία και πως αποκλείεται να έχει φύγει. Δεν είχε λόγο να φύγει. Ό,τι πρόβλημα είχε το μοιραζόταν με εμάς και την στηρίζαμε».

Φίλος Αγγελικής: Την χτύπαγε πολύ άσχημα

Στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και ένας φίλος της 26χρονης, τότε, Αγγελικής που είπε πως η κοπέλα βασανιζόταν. «Την είχα δει λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί και ήταν σε τραγικό χάλι. Από το ξύλο ήταν συνέχεια μαυρισμένη και η μύτη της έτρεχε αίμα» λέει μεταξύ άλλων.
Σίγουρη ότι η κόρη της δολοφονήθηκε εμφανίστηκε στην ίδια εκπομπή και η μητέρα της Αγγελικής, με τηλεφωνική της παρέμβαση…

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στο χωράφι της Πρέβεζας

Από νωρίς το πρωί άνδρες της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή εθελοντών βρίσκονται στο σημείο που εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή το τμήμα ανθρώπινου κρανίου στη ΒΙΠΕ στην Πρέβεζα. Στόχος να «χτενίσουν» εκ νέου την περιοχή στο πλαίσιο των ερευνών αναζήτησης και άλλων τυχόν ευρημάτων που σχετίζονται με την υπόθεση και έχει ξυπνήσει εφιαλτικές μνήμες του παρελθόντος στους κατοίκους της Πρέβεζας.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρου Βουγιουκλάκη το τμήμα κρανίου από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος ανήκει σε νεαρή γυναίκα της οποίας ο θάνατος έχει επέλθει πριν από 8 έως 10 χρόνια.

Φωτογραφίες από το σημείο των ερευνών στην Πρέβεζα

Δεν υπάρχουν σχόλια: