18 Οκτωβρίου 2018

Εγκρίθηκε η άδεια δόμησης για την προσθήκη ορόφου και την αναδιαρρύθμιση του ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γιώργος Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν Καλαμάτας: «Το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το φτάσουμε ψηλά»

Εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 17/10/2018 από το Πολεοδομικό Γραφείο Καλαμάτας η έγκριση δόμησης για την προσθήκη του ορόφου 1.000 τ.μ πάνω από την Ψυχιατρική Κλινική και την δημιουργία έτσι δύο (2) νέων ιατρικών τμημάτων. Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη ενός σημαντικότατου έργου που έρχεται να υπηρετήσει το μεγάλο στρατηγικό στόχο, το Νοσηλευτικό ίδρυμα της Μεσσηνιακής Κοινωνίας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να αποκτήσει πραγματικά τον υγειονομικό ρόλο που του αξίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η άδεια δόμησης πέρα από την προσθήκη του ορόφου περιλαμβάνει και την αρχική αναδιαρρύθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για την καλύτερη λειτουργία αυτού του Τμήματος και την πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση του Πολίτη. 

Με αφορμή τη σημερινή αυτή εξέλιξη ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:


« Σήμερα έχουμε μία πολύ σημαντική εξέλιξη για το Νοσοκομείο μας. Ο μεγάλος στόχος όλων των προηγούμενων ετών, για τον οποίο έχουμε ρίξει πολύ δουλειά, βλέπουμε βήμα-βήμα να γίνεται ΠΡΑΞΗ. Έχουμε σήμερα πια στα χέρια μας την οικοδομική άδεια για την προσθήκη ενός ορόφου 1.000 τ.μ που αφορά την δημιουργία 2 νέων ιατρικών τμημάτων αλλά και την ριζική χωροταξική αναδιαρρύθμιση του ΤΕΠ. Το μήνυμα είναι καθαρό. 
Το Νοσοκομείο Καλαμάτας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΆΜΕΣΑ να οδηγηθεί στην χωροταξική του επέκταση. Βρίσκεται σε μια δυναμική τροχιά και αυτό δεν πρέπει να ανακοπεί. Ήδη το χωροταξικό πρόβλημα καθημερινά αρχίζει να γίνεται έντονο. Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας είναι ενημερωμένη και βλέπει πολύ θετικά την επέκτασή του. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια του συμπατριώτη μας Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου για την δωρεά του να μας καλύψει το κόστος αυτής της μελέτης αλλά και τους συνεργάτες μου της Τεχνικής Υπηρεσίας. 
Προχωράμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ γιατί μας περιμένει ακόμη πολύ δουλειά. Το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το φτάσουμε ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: