18 Οκτωβρίου 2018

Το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την έβδομη αγωνιστική της Superleague δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (28/10), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Οριστικό! Άλλαξε η ημερομηνία του ντέρμπι | Newsit.gr
Το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για την έβδομη αγωνιστική της Superleague δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (28/10), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. 
Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου κι όχι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί οριστικά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την έβδομη αγωνιστική της Superleague. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αποδέχτηκε το αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αποφάσισε τη διεξαγωγή του παιχνιδιού μία ημέρα αργότερα.
 
Η απόφαση του Βασιλειάδη δεν άρεσε στην πλευρά του «τριφυλλιού», η οποία εξέφρασε τη διαφωνία της για τη μεταφορά της αναμέτρησης, ενώ αρνητική ήταν και η Superleague. Πλέον η ΕΠΟ καλείται να μεταφέρει το ματς Παναθηναϊκός – Ιεράπετρα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένο την Τετάρτη (31/10), καθώς δεν θα έχει συμπληρωθεί το 48ωρο που πρέπει να μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο αγώνες. 
Η ομοσπονδία δεν μπορεί, μάλιστα, να ορίσει το παιχνίδι για την Πέμπτη, καθώς υπάρχει και το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: