7 Νοεμβρίου 2018

«Τρέμουν» τους Βορειοηπειρώτες οι Αλβανοί: «2.000 Έλληνες εξτρεμιστές μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες» – Πράκτορες της SHISH θα «παρατηρούν» την κηδεία!!! - Εγκληματία – φασίστα Έντι Ράμα ως εδώ και μη παρέκει… !!!

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή - αρθρογράφου
Εξ όσων φαίνονται, στις ημέρες μας έμελλε να ζήσουμε τον περιορισμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος μας. Αντίθετα με τους προγόνους μας, που μεγάλωναν την Πατρίδα Ελλάδα συνεχώς!
Αλλά τι τα θες, τι τα γυρεύεις – και έχει πολύ μεγάλες ευθύνες ο ελληνικός λαός – με τους διεθνιστές που μας κυβερνούν, που δεν πιστεύουν στα Έθνη – Κράτη, που δεν πιστεύουν ότι τα Κράτη πρέπει να έχουν σύνορα! 
Τι τα θες, τι τα γυρεύεις με τους άθρησκους, τους αντίχριστους πού μπλέξαμε και πώς τελικά θα ξεμπλέξουμε; 
Με εκείνους που παραχωρούν το όνομα, την εθνικότητα και τη γλώσσα της Μακεδονίας μας στους γείτονες Σκοπιανούς, οι οποίοι έχουν σχέση με τη Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο, όσο έχει ο Χριστιανισμός με τον Μωαμεθανισμό!
 
Που στα πολύ σύντομα σχέδιά τους είναι η αυτονομία της Θράκης μας μετά το έγκλημα που διέπραξαν με τις Μουφτείες της Ξάνθης και της Κομοτηνής!
Που σκέπτονται να αναγνωρίσουν “Τσάμικο” πρόβλημα στην Ήπειρο, όταν καμιά Διεθνή Συνθήκη δεν αναγνωρίζει τέτοιο ζήτημα! 
Που μας “αρπάζουν” τους δυο στρατιωτικούς μας οι Τούρκοι και επί μήνες τους φυλακίζουν στην Αδριανούπολη και σαν τις κότες υπομένουμε την απόλυτη ξεφτίλα του Ερντογάν!
Που οι Αλβανοί – οι οποίοι έλαβαν υπόσταση κράτους λόγω των οικονομικών κεφαλαίων της Ελλάδος – σκοτώνουν απροκάλυπτα ομογενή μας της Βορείου Ηπείρου και επί ένα 10ήμερο δεν παραδίδουν το άψυχο κορμί του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα για να αναπαυτεί η ψυχούλα του! 
Φαντάζεστε, να είχε συμβεί αντίστοιχο περιστατικό στη Θράκη μας, με θύμα μειονοτικό Μουσουλμάνο; Τι θα έκανε ο Ρ. Τ. Ερντογάν; Θα θεωρούσε αυτό το ακραίο περιστατικό ως αιτία κηρύξεως πολέμου; Ναι ή όχι;
Φαντάζεστε να το είχαν κάνει στο Ισραήλ, ίσως σήμερα θα είχαν ισοπεδωθεί τα Τίρανα! Αμφιβάλλετε;
Αλλά ξέχασα! Εμείς δεν μπορούμε ούτε στις μαθητικές και στρατιωτικές μας παρελάσεις να βροντοφωνάξουμε υπέρ των ελληνικότατων εδαφών μας!
Οι μαθητές που το τολμούν αποβάλλονται από τα σχολεία τους και οι στρατιωτικοί μας περνούν από πειθαρχικό (ΕΔΕ)! 
Έτσι εάν συνεχίσουμε, τα σύνορα της Ελλάδος θα είναι από τα Κύθηρα έως τη Λαμία, άντε το πολύ μέχρι τη Λάρισα! 

Ο σύγχρονος Παπαφλέσσας, Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας… 

Όμως έως εδώ και μη παρέκει! Το σύνθημα το έδωσε ο Μεγαλοπρεπής Μητροπολίτης Πωγωνιανής – Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης Ανδρέας, που από την ακριτική του Μητρόπολη βροντοφώναξε μέσω Δελτίου Τύπου την 30η Οκτωβρίου 2018 μετά το θάνατο του ήρωά μας: 
«Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα. Αυτό τόνιζε ο μεγάλος και άγιος Προκάτοχός μου, αείμνηστος Μητροπολίτης Σεβαστιανός, αυτό τονίζω και εγώ ο ταπεινός διάδοχός του. Ας το ακούσουν όλοι. Αν, ο μη γένοιτο, δεν γίνει αυτό, “ουκ έσται παύλα των δεινών”. Πάντως, εμείς δεν έχουμε σκοπό με κανένα τρόπο, να γίνουμε νεκροθάφτες του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Τελεία και παύλα»!



Δεν μπορεί ο Τσίπρας στο εσωτερικό να “πυροβολεί” τους φασίστες και στο εξωτερικό να τους έχει φίλους…

Και για να μην βρεθεί κάποιος “δημοκράτης” να περιγελάσει το επαναστατικό πνεύμα του Μητροπολίτη Κονίτσης, θα του υπενθυμίσουμε τη ρήση του Παμμέγιστου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: «Όταν στον Τούρκο του δείχνεις τα πισινά σου, εκείνος σου δείχνει τα μπροστινά του»!
Ναι στις προσβολές του γείτονα, στα στυγερά εγκλήματά του εν καιρώ ειρήνης, απαντάμε ως Έθνος, ως Πολιτεία δυναμικά! Γιατί στην αντίθετη περίπτωση, ο γείτονας αποθρασύνεται και “θα ζητήσει να μας βάλλει και στο κρεβάτι”!
Θα το ανεχτούμε! Ως πότε πια;
Άλλωστε το ζήτημα της Βορείου Ηπείρου είναι απόλυτα ξεκάθαρο!
Το “Πρωτόκολλο” της Κέρκυρας υπεγράφη στις 17 Μαΐου 1914 από τους εκπροσώπους της Αυτόνομης Ηπείρου και εγκρίθηκε άνευ όρων από την αλβανική πλευρά! Προέβλεπε δε, κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της θρησκείας, της παιδείας, της γλώσσας και της αυτοδιοίκησης!
Ποιο εξ όλων αυτών τηρεί σήμερα ο φίλος του Αλέξη Τσίπρα, φασίστας ηγέτης της Αλβανίας Έντι Ράμα; Από τη στιγμή που το “Πρωτόκολλο της Κέρκυρας” βρίσκεται σε ισχύ;  

Όλος ο ελληνικός λαός να απαιτήσει τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών Ελλήνων…    

Όμως, ενώ οι Αλβανοί αρνούνται σήμερα τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών που πηγάζουν από το “Πρωτόκολλο της Κέρκυρας”, θεωρούν λίγα τα δικαιώματα των ομοεθνών τους στο Κοσσυφοπέδιο! 
Αλλά, αυτοί καλά κάνουν! Οι ελληνικές κυβερνήσεις, τι αλήθεια πράττουν;
Μόνο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός είχε ζητήσει ανάλογα δικαιώματα για τους Βορειοηπειρώτες με εκείνα των Αλβανών στο Κοσσυφοπέδιο!
Δηλαδή αξίωσε το αυτονόητο! Παρ΄ ότι στη Βόρειο Ήπειρο υπήρξε ανέκαθεν ακραιφνώς ελληνικός πληθυσμός, αντίθετα από το Κοσσυφοπέδιο που υπήρξε κοιτίδα του Σερβικού Έθνους και διαβιώσεως σερβικού πληθυσμού!
Ωστόσο, η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, οι αγώνες των Αλβανών για την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπέδιου, οι συνεχείς αναφορές τους για τα δικαιώματα της μειονότητάς τους, από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, θα έπρεπε να αποτελούν το κατάλληλο πλαίσιο για την επίλυση του προβλήματος της Βορείου Ηπείρου μας! 
Βλέπουμε όμως, να γίνεται λόγος από τις ελληνικές κυβερνήσεις για τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας στη Βόρειο Ήπειρο; 
Αντίθετα, οι ελληνικές κυβερνήσεις προστατεύουν τα δικαιώματα των Αλβανών μεταναστών!
Γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά από την πλευρά των ελληνικών κυβερνήσεων;
Γιατί όλες οι ενέργειές τους είναι κατά των ελληνικών συμφερόντων;
Γιατί; Επειδή λοιπόν δεν θα λάβουμε ποτέ απαντήσεις, ενώνουμε τη φωνή μας με τον Άγιο της Κόνιτσας και βροντοφωνάζουμε: «Ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Μητέρα Ελλάδα”!  
Μετά ταύτα, σύντομα επανέρχομαι…  

Δεν υπάρχουν σχόλια: