28 Νοεμβρίου 2018

Καταγγελία – σοκ για νεκρούς εκτός ψυγείου στο νοσοκομείο Διαβατών!!!

Καταγγελία – σοκ για σορούς εκτός ψυγείου στο νοσοκομείο Διαβατών (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Σύμφωνα με το TyposThes, πρόκειται για νεκρούς αγνώστου ταυτότητας που παρελήφθησαν από το νεκροτομείο Διαβατών τον περασμένο Αύγουστο. 
Οι σοροί, όπως δείχνει το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει το TyposThes, έχουν αφεθεί σε χώρο δίπλα από τα ψυγεία με αποτέλεσμα να εμφανίζουν σημάδια αποσύνθεσης προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο στη δημόσια υγεία.


Η καταγγελία έγινε από την ιατροδικαστική Διαβατών και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το TyposThes, ήδη έχουν κινηθεί διαδικασίες από το Εσωτερικών Υποθέσεων για το ζήτημα, με τους υπεύθυνους να έχουν λάβει αναβολή μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου ώστε να απολογηθούν. 

«Δεχόμαστε σορούς οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένη σήψη για μεγάλα χρονικά διαστήματα που δεν χωρούν εδώ. Πρόκειται για νεκρούς αγνώστων στοιχείων τους οποίους είτε δεν μπορούν να εντοπίσουν οι συγγενείς τους είτε δεν θέλουν να παραλάβουν τις σορούς τους λόγω οικονομικής κρίσης. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία γιατί έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα», δηλώνει στο ethnos.gr η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης Ελένη Ζαγγελίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: